Μεγάλο «διπλό» των Γουλβς στο Μπρούκλιν, νίκες για Κιγνκς, Γκρίζλις και Σανς (vids)
i

Άντονι Έντουαρντς, Μινεσότα / © photo by David Berding / Getty Images / Ideal Images

Μεγάλο «διπλό» των Γουλβς στο Μπρούκλιν, νίκες για Κιγνκς, Γκρίζλις και Σανς (vids)

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς νίκησαν τους Νετς στο Μπρούκλιν (107-102) και τους έβαλαν προβλήματα όσον αφορά στην απευθείας πρόκρισή τους στα play offs - To Σακραμέντο επικράτησε στη Νέα Ορλεάνη, το Μέμφις τα κατάφερε με πίεση κόντρα στους Μπλέιζερς, ο Ντουράντ συνεχίζει το σερί του στο Φοίνιξ.

Οι Τίμπεργουλβς βρέθηκαν στο Μπρούκλιν και εκεί σταμάτησαν το αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων χαμένων παιχνιδιών. Με πρωταγωνιστή τους Άντονι Έντουαρντς (23 πόντοι) και Καρλ Άντονι Τάουνς (22 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ) οδήγησαν τη Μινεσότα στην 40η φετινή της νίκη με 107-102. 

Οι Λύκοι με αυτή τους την επικράτηση εξασφαλίζουν θέση στα play in ενώ στα δύο ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας έχουν ακόμα ελπίδες για απευθείας πρόκριση στα play offs. 

Από την άλλη οι Νετς αυτή τη στιγμή με ρεκόρ 43-36 βρίσκονται στην έκτη και τελευταία θέση της Ανατολής που προσφέρει εισιτήριο με απευθείας θέση στην post season. Οι Χιτ τους απειλούν και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία μέρα.

Νέα Ορλεάνη - Σακραμέντο: 103-121

Ένα (ακόμα) triple double του Ντομάντς Σαμπόνις, οι 23 πόντοι του ΝτιΆρον Φοξ και άλλη μία σπουδαία εμφάνιση του rookie Κίγκαν Μάρεϊ με 7 τρίποντα, έδωσαν στους Σακραμέντο Κινγκς μία εύκολη νίκη στη Νέα Ορλεάνη. Οι Κιγνκς ετοιμάζονται την πρώτη συμμετοχή τους στα play offs μετά από 17 χρόνια, ενώ οι Πέλικανς φαίνεται πως παρά την ήττα ελέγχουν την είσοδό τους στα play in, αλλά μέχρι εκεί!

Μέμφις - Πόρτλαντ: 119-109

Στην τέταρτη περίοδο κρίθηκε ο νικητής και ο Ντέσμοντ Μπέιν ήταν αυτός που έκανε το βήμα προς τα εμπρός για να δώσει χαρά στο Μέμφις. Με 30 πόντους έκανε τη διαφορά, ενώ ο Τζα Μοράντ πρόσθεσε 23 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ. Οι Μπλέιζερς αν και παίζουν απλά για τη χαρά της συμμετοχής, χωρίς στόχος, όραμα και χωρίς την παρουσία των καλύτερων παικτών τους (Ντέιμιαν Λίλαρντ, Τζέραμι Γκραντ, Άνφερνι Σάιμονς, Γιουσούφ Νούρκιτς) πίεσαν, αλλά δεν έκαναν ζημιά στους Γκρίζλις που είναι η ομάδα με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στη Δύση. Πίσω από τους Νάγκετς και μπροστά από τους Κινγκς.

Φοίνιξ - Σαν Αντόνιο: 115-94

Ήταν το έβδομο ματς των Σανς με τον Κέβιν Ντουράντ και η έβδομη νίκη. Δεν έχουν χάσει ακόμα όσο ο 33χρονος σούπερ σταρ είναι στο παρκέ μαζί τους και αυτή τη φορά προσέφερε 18 πόντους. Δεν χρειάστηκαν παραπάνω από αυτόν, καθώς οι Ντέβιν Μπούκερ (27 πόντοι) και Κρις Πολ (22 πόντοι) έβαλαν αρκετούς για να... καταστρέψουν από νωρίς τους έτσι κι αλλιώς αδύναμους και αδιάφορους Σπερς.