Έξαλλος ο Μαλόουν: «Είναι τελικοί ΝΒΑ και μιλάμε για προσπάθεια, είναι ανησυχητικό»

Έξαλλος ο Μαλόουν: «Είναι τελικοί ΝΒΑ και μιλάμε για προσπάθεια, είναι ανησυχητικό»

Χρήστος Τσάλτας 08:11 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 05.06.2023

Οι Ντένβερ Νάγκετς δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στο Game 2 της σειράς των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, με τον Μάικλ Μαλόουν να προβληματίζεται έντονα με την απόδοση της ομάδας του.

Το Game 2 ήταν μια διαφορετική ιστορία και αυτό φάνηκε και στην πράξη. Οι Ντένβερ Νάγκετς δεν συνέχισαν με την φόρα που τους έδωσε η νίκη στο Game 1, ή αν θέλετε, οι Μαϊάμι Χιτ βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Μια συνθήκη που δεν άρεσε σε κανέναν στην ομάδα του Κολοράντο και ιδίως στον Μάικλ Μαλόουν, που είδε το αγωνιστικό πλάνο των Νάγκετς να μην αποδίδει. Ο έμπειρος κόουτς μάλιστα δεν έκρυψε την ανησυχία του για την προσπάθεια της ομάδας, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησαν το παιχνίδι οι Νάγκετς, όταν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-10.

Ο προπονητής της ομάδας του Ντένβερ με το πέρας του αγώνα ανέφερε: «Ας μιλήσουμε για την προσπάθεια. Είναι τελικοί ΝΒΑ και εμείς μιλάμε για την προσπάθεια. Αυτό είναι τρομερά ανησυχητικό για μένα. Στο ξεκίνημα του αγώνα, με την αρχική πεντάδα μας, το σκορ ήταν 10-2 υπέρ των Χιτ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε παίκτες στο παρκέ που λυπούνταν τους εαυτούς τους ή δεν έβαζαν σουτ ή σκέφτονταν ότι μπορούσαν να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν ταχύτητα.

Το Μαϊάμι ήρθε εδώ και μας κέρδισε. Το αγωνιστικό τους πλάνο, το πλάνο για τα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε παίκτη έπιασε. Όπως είπα και μετά το Game 1, το γεγονός πως είχαν 16 ελεύθερα σουτ τριών πόντων ήταν ανησυχητικό. Δεν τα έβαλαν και ήμασταν τυχεροί στο Game 1.

Σήμερα τα έβαλαν και ήταν μια κατάρρευση για εμάς στο κομμάτι της επικοινωνίας, ήταν κατάρρευση του αγωνιστικού μας πλάνου και αυτό μας δυσκόλεψε να σκοράρουμε, αλλά και να σταματήσουμε τον αντίπαλο».