Ναν: «Είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ το ματς του Κυπέλλου»

Κέντρικ Ναν

Ναν: «Είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ το ματς του Κυπέλλου»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 20:15 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 13.03.2024

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague ενώ αναφέρθηκε και για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό (14/3, 19:45) στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Euroleague, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που θα κρίνει το πολλά σχετικά με το πλεονέκτημα έδρας στα φετινά playoffs της Euroleague.

Με αφορμή το αυριανό ντέρμπι αιωνίων, μίλησε ο Κέντρικ Ναν κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των «πρασίνων» που έγινε στο ΣΕΦ και αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και την δυσκολία που έχει ο αυριανός αγώνας.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

«Προετοιμαστήκαμε για το ντέρμπι κοιτώντας βίντεο από το τελευταίο παιχνίδι για το πώς μας κέρδισαν. Κάναμε μία πολύ καλή προπόνηση χθες και είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι και για τη νίκη εκεί μέσα. Θα είναι ένα παιχνίδι σκληρό, physical. Είναι η μάχη της Ελλάδας και θα είμαστε σοβαροί. Ο τελικός του Κυπέλλου ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ το ματς του Κυπέλλου για να έχουν έναν τίτλο, σίγουρα το θυμόμαστε αυτό».

🏀Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανάλυση του ντέρμπι με φόντο την μάχη της 4άδας στη Euroleague