Το Pre Game... Derby για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal!

Sportal newsroom 20:00 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 13.03.2024

Όλη η Ευρώπη στρέφει τα βλέμματά της στο ΣΕΦ και όλοι εσείς στο... Sportal. Απόψε στις 20:00 η έκτακτη εκπομπή για το αυριανό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με Μαυροδόντη, Λαλιώτη, Σωτηρίου και όλη την μπασκετική ομάδα.

Αύριο έχει ντέρμπι, σήμερα έχει... Sportal. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για μια μυθική «μάχη» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει το πλεονέκτημα έδρας ή να μας προετοιμάσει ακόμα και για το... σταύρωμα των δύο στα Play Offs της Euroleague. Όλη η Ευρώπη θα έχει στραμμένο το βλέμμα της αύριο στον Πειραιά, όλοι εσείς θα έχετε στραμμένο το δικό σας βλέμμα απόψε στο Sportal.

Στις 20:00 έρχεται η έκτακτη μπασκετική εκπομπή με όλη την μπασκετική ομάδα, προκειμένου να σας βάλει στο κλίμα του μεγάλου αγώνα. Αχιλλέας Μαυροδόντης και Ηλίας Λαλιώτης θα βρίσκονται στο στούντιο του Sportal για να σας μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα των δύο γιγάντων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ξεχωριστά βίντεο με τους παίκτες «κλειδιά» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο διάλογος των Αταμάν και Μπαρτζώκα, στατιστικά των δύο «αιωνίων» και πλήρης ανάλυση για το τι περιμένουμε να δούμε στο παρκέ του ΣΕΦ. Η έως τώρα πορεία, το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε και τα σενάρια για πρόκριση και πλεονέκτημα έδρας. Αποκλειστικά βίντεο και μια μεγάλη συνέντευξη ενόψει του ντέρμπι.

Ο Κώστας Σωτηρίου θα αναλύσει τι περιμένει να δει και όλη η μπασκετική ομάδα θα είναι στις... επάλξεις για να σας στείλει προετοιμασμένους στο μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης. Παρουσιάζει ο Παύλος Κουστέρης.

Το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague έρχεται από νωρίς στο Sportal, του επίσημου συνεργάτης της Euroleague στην Ελλάδα!

🏀 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανάλυση του ντέρμπι με φόντο την μάχη της 4άδας στη Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!