«Η Ρεάλ χάνει τον Χεζόνια - Τριετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ ετησίως του προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

«Η Ρεάλ χάνει τον Χεζόνια - Τριετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ ετησίως του προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:59 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 12.03.2024

Από την Marca προκύπτει πως «στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν τον Μάριο Χεζόνια χαμένο», δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι και ο Παναθηναϊκός επανεμφανίζεται ως η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τον Κροάτη φόργουορντ.

Η λίστα με τα ισπανικά δημοσιεύματα που θεωρούν ότι ο Μάριο Χεζόνια βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρηση του από την Ρεαλ Μαδρίτης ολοένα και μεγαλώνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες της Marca, ο Κροάτης, πρώην ΝΒΑer και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, θεωρείται πως δεν τα έχει βρει στο οικονομικό κομμάτι, ούτε στο αγωνιστικό σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρόλο του στην Βασίλισσα και πως δεν θα τα βρει ούτε στο άμεσο μέλλον. Εκτός κι αν αλλάξουν άρδην τα πράγματα και οι ισορροπίες στις συζητήσεις. Κάτι που δεν φαντάζει και πιθανό σύμφωνα με τους Ισπανούς...

Το συμβόλαιο του 29χρονου φόργουορντ, σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται (το καλοκαίρι του 2024) και από την Ιβηρική χερσόνησο τα σενάρια εμπλοκής του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει από νωρίς και πέραν του Μάριο Χεζόνια περιλαμβάνουν και τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος επίσης το καλοκαίρι είναι ελεύθερος και επίσης συζητά με την Ρεάλ χωρίς (ακόμα) να έχουν βγάλει συμπέρασμα οι δύο πλευρές.

Αυτή τη φορά πάντως, το ενδιαφέρον εστιάζει στην περίπτωση του Κροάτη και η αναφορά του Παναθηναϊκού επανεμφανίζεται και αναφέρεται επίσης (από την Marca) πως «πρόκειται για μία ομάδα που έχει σημαντική θέση στην καρδιά του, αφού έπαιξε εκεί μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. Επίσης, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον λατρεύουν και η ομάδα θέλει να επαναφέρει τον Χεζόνια στο δυναμικό της».

Μάλιστα, η διάθεση του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τους Ισπανούς, δεν μένει μόνο στο λόγια και στο συναίσθημα, αλλά έχει τεθεί και στο... χαρτί με τη μορφή πρότασης: Ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ένα ποσό που για την Ρεάλ και τα νέα δεδομένα της είναι... απλησίαστο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα κάνει τα πάντα να κρατήσει τον Έντι Ταβάρες και τον Βενσάν Πουριέ, ο οποίος έχει εκτινάξει το κασέ του, ενώ δεσμεύει τους Φακούντο Καμπάτσο, Ζερσόν Γιαμπουσελέ και Τζάναν Μούσα.

O Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε τι σκεφτόταν πριν έρθει στον Παναθηναϊκό: «Δεν είχα ιδέα, η γυναίκα μου μού είπε να πάω...» (vid)
EUROLEAGUE

15:04 - 12.03.2024

O Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε τι σκεφτόταν πριν έρθει στον Παναθηναϊκό: «Δεν είχα ιδέα, η γυναίκα μου μού είπε να πάω...» (vid)

Από τις ΗΠΑ και μέσω του podcast «Pardon My Take», ο Ρικ Πιτίνο θυμήθηκε τις μέρες που του έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός, πριν από έξι χρόνια. Ενημέρωσε ποιος τον παρότρυνε να έρθει στην Ελλάδα και τι εικόνα είχε για την χώρα μας και την Euroleague...

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Μάριο Χεζόνια, κάνει μία εξαιρετική σεζόν ειδικά στην EuroLeague. Έχει 13 πόντους με 41,5% στα τρίποντα και 54,2% στα σουτ δύο πόντων, ενώ μαζεύει 4,4 ριμπάουντ. Νούμερα που του επιτρέπουν να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα απ' όσα είναι διατεθειμένη να του δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης κι αν δεν διαλέξει τον Παναθηναϊκό, μπορεί να σκεφτεί ακόμα και την επιστροφή του στο ΝΒΑ.