Παρατείνεται η αγωνία για Ουόκαπ - Δεν προπονήθηκε την Τρίτη (12/3), ατομικό για Γκος και Λαρεντζάκη
i

© EuroLeague Basketball

Παρατείνεται η αγωνία για Ουόκαπ - Δεν προπονήθηκε την Τρίτη (12/3), ατομικό για Γκος και Λαρεντζάκη

Γιώργος Γαβριλάκης 14:26 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 12.03.2024

Μόνο θεραπεία στον αστράγαλο έκανε ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος δεν προπονήθηκε και παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/3). Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λαρεντζάκης και Ουίλιαμς-Γκος.

Δύο μέρες απομένουν πριν το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη 14 Μαρτίου θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό και πολλά θα καθοριστούν από το αποτέλεσμα της συνάντησής αυτής.

Προς το παρόν όμως, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών του για το συγκεκριμένο ματς και στην προπόνηση της Τρίτης (12/3) δεν είχε την ευκαιρία να δει τον Τόμας Ουόκαπ να δοκιμάσει τον αστράγαλό του σε ασκήσεις πάνω στο παρκέ.

Ο Αμερικανός γκαρντ (με ελληνικό διαβατήριο) πονάει ακόμα στον αστράγαλο και έκανε μόνο θεραπείες, ελπίζοντας πως θα ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον άφησε εκτός και στο παιχνίδι πρωταθλήματος (με το Λαύριο) και στην τελευταία ευρωπαϊκή υποχρέωση (με την Βίρτους Μπολόνια).

Προς το παρόν, το status του δεν είναι ξεκάθαρο και είναι αμφίβολος για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ένα βήμα προς την επιστροφή τους έκαναν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Επίσης, δύο απόντες στις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά οι δυο τους έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Περισσότερα θα ξεκαθαριστούν, στην προπόνηση της Τετάρτης (13/3) όταν και οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς και να δουν αν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να βρεθούν στα επίπεδα φυσικής ετοιμότητας που προβλέπει μία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες, αυτή τη στιγμή, με 17 νίκες σε 28 αγώνες, βρίσκονται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης (22-6), την Μπαρτσελόνα (19-9), τον Παναθηναϊκός (18-10) και τη Μονακό (18-10). Άρα, σε περίπτωση νίκης φθάνει τους «πράσινους» και την τετράδα και σε περίπτωση ήττας, χάνει έδαφος (έξι αγωνιστικές πριν το τέλος) για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της EuroLeague.