Η Euroleague ετοιμάζεται για το «αιώνιο» ντέρμπι με Σπανούλη-Διαμαντίδη!

Η Euroleague ετοιμάζεται για το «αιώνιο» ντέρμπι με Σπανούλη-Διαμαντίδη!

Γιάννης Πάλλας 19:54 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 11.03.2024

Με μια φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη βάζει τον κόσμο στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού AKTOR η Euroleague

Η ώρα της κρίσης για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού AKTOR στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» πλησιάζει, καθώς το βράδυ της 14ης Μαρτίου θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους οι «αιώνιοι» σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όσον αφορά το πλεονέκτημα της έδρας στην Euroleague.

Για να βάλει τον κόσμο στο κλίμα του μεγάλου αγώνα η διοργανώτρια αρχή ανήρτησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου κοιτάζουν το κινητό και χαμογελούν δυο θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Δυο αθλητές με τεράστια καριέρα και μεγάλες εμφανίσεις στην Euroleague, αποτελούν το καλύτερο... ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο που θα σερβιριστεί το βράδυ της Πέμπτης (14/3) στο ΣΕΦ.

Όλος ο κόσμος όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη περιμένει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία έχει τεράστια βαθμολογική αξία για τους δυο μονομάχους.

Ο μεν Ολυμπιακός με νίκη θα έχει πλεονέκτημα σε ισοβαθμία, καθώς έχει κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι, ο δε Παναθηναϊκός AKTOR, εάν αποδράσει με το «διπλό» βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας στα play offs και στον δρόμο για το Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Χεζόνια δεν εμφανίστηκε στο Μπερναμπέου – Η απάντησή του στους επικριτές του!
EUROLEAGUE

19:03 - 11.03.2024

Αυτός είναι ο λόγος που ο Χεζόνια δεν εμφανίστηκε στο Μπερναμπέου – Η απάντησή του στους επικριτές του!

Ο Μάριο Χεζόνια δεν έδωσε το παρών στο Μπερναμπέου, στην φιέστα του μπασκετικού τμήματος για την κατάκτηση του Copa Del Rey και ο Σέρχιο Γιουλ εξήγησε τον λόγο.

Η φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη και του Δημήτρη Διαμαντίδη περικλύει όλο το ελληνικό μπάσκετ σ’ ένα καρέ με χαλαρή διάθεση.