«Ετοιμάζεται βόμβα με Μαντάρ στη Φενέρ!»

Γιαμ Μαντάρ

i

2023 EuroLeague Basketball

«Ετοιμάζεται βόμβα με Μαντάρ στη Φενέρ!»

Γιάννης Πάλλας 19:02 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 11.03.2024

Ο Γιαμ Μαντάρ φαίνεται να αποτελεί τον μεγάλο στόχο για την Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να... πυροδοτήσει τη «βόμβα» Γιαμ Μαντάρ, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο στόχο της Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Μάλιστα, οι Ισραηλινοί σύμφωνα με το δημοσίευμα της sport5.co.il κινούνται ταχύτατα, ώστε να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους.

Ο δυναμικός γκαρντ από τη στιγμή που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαδέχθηκε τον Δημήτρη Ιτούδη είδε τον χρόνο του να περιορίζεται αισθητά.

Στη Χάποελ φαίνεται να έχουν πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση του παίκτη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η περίπλοκη πολιτική κατάσταση για έναν Ισραηλινό παίκτη στη σκιά του πολέμου στη Γάζα.

Ο Γιάμ Μαντάρ μπορεί να υπέγραψε ένα διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε για να αγωνιστεί στη Euroleague, αλλά η Χάποελ έχει επίσης ψηλά τον πήχη και μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον και γι’ αυτό θέλει να επενδύσει στην παρουσία του διεθνή γκαρντ.

Οι Ισραηλινοί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αλλά ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πείσουν τον παίκτη να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση τους.

Αν ο Μαντάρ θελήσει να φύγει άμεσα από τη Φενέρμπαχτσε δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Euroleague, αφού η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, ενώ και στο Basketball Champions League είναι μέχρι την 1η Απριλίου.

Στη Χάποελ Ιερουσαλήμ του Ηλία Καντζούρη αναζητούν οπωσδήποτε έναν παίκτη δίπλα στον Σπίντι Σμιθ για να έχουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ τους. Πάντως, ακόμη και αν δεν καταφέρει η Χάποελ να πάρει τον Μαντάρ άμεσα, το καλοκαίρι θεωρείται βέβαιο πως θα κινηθεί για την απόκτηση του.