Το άγαλμα του Μπράιαντ έχει πολλά ορθογραφικά λάθη!

Το άγαλμα του Μπράιαντ έχει πολλά ορθογραφικά λάθη!

Γιάννης Πάλλας 18:16 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 11.03.2024

Πολλαπλά ορθογραφικά λάθη έχει το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ που βρίσκεται στο Λος Άντζελες κοντά στην Crypto.com Arena

Τον Φεβρουάριο του 2023 έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κόμπι Μπράιαντ στο Λος Άντζελες, πολύ κοντά στην Crypto.com Arena. Φαίνεται όμως ότι όλα έγιναν πολύ βιαστικά, γι’ αυτό και υπήρξαν αρκετά λάθη, όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων.

Στον χώρο του αγάλματος του ανεπανάληπτου Κόμπι Μπράιαντ υπάρχει αναφορά στους τίτλους πρωταθλήματος που κατέκτησε οι οποίοι είναι τοποθετημένοι σε μια τριγωνική βάση, αποτίοντας φόρο τιμής στην περίφημη τριγωνική επίθεση του προπονητή Φιλ Τζάκσον.

Ακόμη, διαθέτει έναν κωδικό QR όπου μπορείς να παρακολουθήσεις τα highlights του Κόμπι, αλλά και μια επιγραφή όλων των διακρίσεων του Μπράιαντ. Επίσης, είναι χαραγμένο το boxscore του περίφημου αγώνα του με 81 πόντους εναντίον των Τορόντο Ράπτορς το 2006. Από αυτό το σημείο ξεκινούν και τα λάθη.

Ειδικότερα, τα ονόματα δύο παικτών είναι ανορθόγραφα: Του Jose Calderon είναι γραμμένο ως Jose Calderson, ενώ το όνομα του Von Wafer είναι χαραγμένο ως Vom Waver. Επίσης, ο όρος DNP - απόφαση του προπονητή είναι λανθασμένα γραμμένος όσον αφορά τη μετάφραση των λέξεων «απόφαση του προπονητή».

Τέλος, το άγαλμα, φιλοτεχνήθηκε από την καλλιτέχνη Julie Rotblatt-Amrany και έχει δεχθεί κριτική για τις αναλογίες του, καθώς οι θαυμαστές του Κόμπι έχουν εκφράσει τη γνώμη τους ότι το ένα χέρι του Μπράιαντ φαίνεται να είναι μακρύτερο από το άλλο.