Ο Άρης αφαίρεσε το διαρκείας του φιλάθλου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Μαρούσι

Ο Άρης αφαίρεσε το διαρκείας του φιλάθλου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Μαρούσι

Παναγιώτης Κατσαφάδος 15:31 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 11.03.2024

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με το Μαρούσι οι διαιτητές διέταξαν την αποβολή φιλάθλου των «κίτρινων», με τα αντανακλαστικά της ΚΑΕ να είναι άμεσα και να αφαιρεί το εισιτήριο διαρκείας του.

Το παιχνίδι του Άρη απέναντι στο Μαρούσι σημαδεύτηκε από ένα επεισόδιο στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ένας φίλαθλος των κίτρινων εξύβρισε έναν εκ των διαιτητών, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η αποχώρησή του από το γήπεδο.

Τα αντανακλαστικά της ΚΑΕ Άρης ήταν άμεσα, καθώς δεν έμεινε μόνο στην κίνηση αυτή, αλλά προχώρησε παρακάτω, καθώς αφαίρεσε το εισιτήριο διαρκείας του φιλάθλου, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε ανάλογα περιστατικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea είναι διαχρονικά αντίθετη σε οποιαδήποτε συμπεριφορά φιλάθλου, η οποία εκφεύγει του φίλαθλου πνεύματος. Η ανοχή της είναι μηδενική ακόμη και στην εκφορά λόγου φιλάθλου, που δύναται να εκληφθεί ως παραβατική συμπεριφορά, έστω και εάν αυτή μπορεί να παρερμηνευτεί.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καταδικάζει απερίφραστα ακόμη και την λεκτική παρεκτροπή και οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την ομάδα.

Για το λόγο αυτό, ανακοινώνει, την οριστική αφαίρεση του εισιτηρίου διαρκείας του φιλάθλου της ομάδας μας, ο οποίος σε κάθε περίπτωση, απομακρύνθηκε άμεσα από τους υπεύθυνους του ΑΡΗ Midea, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Μαρούσι την 10-3-2024, κατόπιν σύστασης του διαιτητή, και απαγορεύει εφεξής την είσοδό του στο «Nick Galis Hall».