Τα διλήμματα του Γκριγκόνις: «Βουνό ή θάλασσα; Πίτσα ή σουβλάκι;» (vid)

Τα διλήμματα του Γκριγκόνις: «Βουνό ή θάλασσα; Πίτσα ή σουβλάκι;» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:11 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 12.03.2024

Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (14/3), ο Μάριους Γκριγκόνις βρίσκεται σε... σταυροδρόμια. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τις προτιμήσεις του Λιθουανού έξω από τα παρκέ του μπάσκετ και ο Λιθουανός ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του.

Στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει διλήμματα. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του και για τους στόχους του. Θέλει τη νίκη κι όταν είναι ελεύθερος αποκλείεται να μην σουτάρει.

Αυτά τα δύο έχει στο μυαλό του ο Μάριους Γκριγκόνις, λίγο πριν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, μόνο που οι «πράσινοι» ήθελαν κάπως να αποσυμπιέσουν τον Λιθουανό κι έτσι τον έκαναν να σκεφτεί άλλα... πράγματα. Και να αποφασίσει για τις προτιμήσεις του εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εκεί, κάποιες φορές είχε... δεύτερες σκέψεις για κάποια ζητήματα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μοιράστηκε ο Παναθηναϊκός μαζί του και έπειτα τα κυκλοφόρησε on line μέσα των κοινωνικών δικτύων.

Όταν ο Γκριγκόνις έχει ελεύθερο χρόνο λοιπόν, προτιμά να πάει μία βόλτα στο βουνό, παρά στην θάλασσα. Κι αν είναι η παρέα να παραγγείλει πίτσα ή σουβλάκι εκείνος ψηφίζει... «πίτσα!».

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις ερωτήσεις στο πλαίσιο του παιχνιδιού «This or That» στο Tik Tok, αλλά ο Λιθουανός προτιμά το Instagram, ενώ όταν παίζει video game η πρώτη του επιλογή είναι το Grand Thieft Auto και όχι το NBA2k.

Ο προπονητής του Εγκριν Αταμάν πάντως, τον προτιμά πάνω στο παρκέ, εκεί όπου την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην EuroLeague, αγωνίζεται ως βασικός (27'57'' ανά αγώνα) και έχει 10.5 πόντους με 43,8% στα τρίποντα, 3,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

@pao_bc “This or That” with Marius Grigonis 🙌🏼💚 Some aspects of life you may not know about our Lithuanian guy 🤗 #WeTheGreens #paobcaktor #paobc #challenge #thisorthat #tiktok #viral #lithuania #athens #oaka #basketball #life #panathinaikos #mood ♬ πρωτότυπος ήχος - Panathinaikos BC