Ο Μπαρτζώκας εστιάζει στον Παναθηναϊκό AKTOR και περιμένει τους τραυματίες στο παρκέ
i

©InTime

Ο Μπαρτζώκας εστιάζει στον Παναθηναϊκό AKTOR και περιμένει τους τραυματίες στο παρκέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:25 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 11.03.2024

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (11/3) και την Τρίτη (12/3) αναμένεται να αξιολογηθεί η κατάσταση των τριών τραυματιών (Ουόκαπ, Λαρεντζάκης και Γκος)

Προσηλωμένοι στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (14/3) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague είναι στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος με το Λαύριο το απόγευμα του Σαββάτου (9/3) έχουν στρέψει την προσοχή τους στο «αιώνιο» ντέρμπι που θα κρίνει εν πολλοίς και το πλεονέκτημα της έδρας για τις δυο ομάδες στα play offs.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθήθηκε τη Δευτέρα (11/3) περιμένει την Τρίτη (12/3) τους παίκτες του στο παρκέ για να αξιολογήσει τον βαθμό ετοιμότητας ειδικά των τραυματιών.

Άλλωστε, τρεις παίκτες (Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος) υποβάλλονται σε θεραπεία και αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» που κράτησε εκτός πρωταθλήματος με την ομάδα της Λαυρεωτικής τον Γκος, λόγω του σφιξίματος που αιισθάνθηκε στον αγώνα με την Βίρτους, περιμένει τα καλά νέα για τους Τόμας Ουόκαπ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ώστε να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για το μεγάλο ματς.

Οι τρεις παίκτες θα συνεχίσουν την θεραπεία τους και σε κάθε περίπτωση από την Τρίτη (12/3) αναμένεται να διαφανεί εάν θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους ή σε κάποιους ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Μια αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική του κατάσταση και την έδρα για να φτάσει στη νίκη και να αποκτήσει σαφές και ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του.