Εξαιρετικά αμφίβολοι για το ντέρμπι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα, συνέχισαν τη θεραπεία τους

Εξαιρετικά αμφίβολοι για το ντέρμπι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα, συνέχισαν τη θεραπεία τους

Ηλίας Λαλιώτης 18:20 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 12.03.2024

Απίθανο να αγωνιστούν στο ντέρμπι της EuroLeague Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα.

Οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα απουσιάζουν το τελευταίο 20ήμερο από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους και την Τρίτη (12/3) απήχαν από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί οριστικά στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (13/3).

Ο Βιλντόζα θεωρείται απίθανο να προλάβει το ντέρμπι του ΣΕΦ, ενώ πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση και για τον Αντετοκούνμπο, καθώς αμφότεροι έχουν μείνει καιρό εκτός δράσης και δύσκολα θα τους εμπιστευθεί ο Εργκίν Αταμάν σε ένα τόσο σημαντικό και απαιτητικό παιχνίδι.

Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο που είχε κάνει επέμβαση στον μηνίσκο πριν από 1,5 μήνα, ενώ ο Έλληνας σέντερ είχε τραυματιστεί στην επιγονατίδα στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.