Ναν για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Είναι η μάχη της Ελλάδας, το λατρεύω αυτό» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:25 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.03.2024

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός αν θέλει να πάρει τη νίκη.

Η «μάχη» που περιμένει όλη η Ευρώπη θα λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης (14/3,19:45) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Οι δύο «μονομάχοι» θέλουν τη νίκη όχι μόνο για λόγους γοήτρου αλλά και για να φθάσουν πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Κέντρικ Ναν, λίγες ώρες πριν το πρώτου του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε για το ματς και τόνισε πως λατρεύει τέτοιους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναν:

Κέντρικ, ώρα για ένα μεγάλο παιχνίδι. Πώς προετοιμαστήκατε γι' αυτό το ματς;

«Προετοιμαστήκαμε βλέποντας το βίντεο από το τελευταίο παιχνίδι. Πώς μας αντιμετώπισαν στην άμυνα και κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση χθες ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και τη νίκη σε μια εχθρική ατμόσφαιρα».

🏀Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Pre game με LIVE εικόνα από το ΣΕΦ

Αυτό είναι το πρώτο σου παιχνίδι εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Τι περιμένεις;

«Περιμένω ένα παιχνίδι φυσικής κατάστασης. Είναι η μάχη της Ελλάδας. Το λατρεύω αυτό, ξέρουμε υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να φτάσουμε στη νίκη».

Έχετε στο μυαλό σας το πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα. Ήταν μεγάλο παιχνίδι. Ήταν για το Κύπελλο δεν ήταν ένα τυπικό ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Κέρδισαν το Κύπελλο, άρα έχουν έναν τίτλο και σίγουρα θυμόμαστε το συγκεκριμένο ματς».

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης