Ξεκάθαρη η επιθυμία του Παναθηναϊκού για την παραμονή του Κέντρικ Ναν - Οι σκέψεις του Αμερικανού

Κέντρικ Ναν

Ξεκάθαρη η επιθυμία του Παναθηναϊκού για την παραμονή του Κέντρικ Ναν - Οι σκέψεις του Αμερικανού

Sportal newsroom 23:20 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 13.03.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί για την παραμονή του Κέντρικ Ναν -όπως επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Κοντός- ο Αμερικανός δεν είναι αρνητικός, αλλά η υπόθεσή του θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από αυτές των Γκραντ και Γκριγκόνις.

Με τη σεζόν να βρίσκεται στο πιο κομβικό της σημείο, με έξι παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague, μεταξύ των οποίων και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός AKTOR φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Οι Ισπανοί είχαν ξεφύγει το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση του Μάριο Χεζόνια, «παίζοντας» σκόπιμα ή άθελά τους και το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Κοντός, διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας της ΚΑΕ να αντιδράσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με δηλώσεις του.

Μέσω αυτών επιβεβαίωσε την πρόθεση του Παναθηναϊκού AKTOR να κλείσει πρώτα τις ανοικτές υποθέσεις με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Μέσα σε αυτές και η περίπτωση του Κέντρικ Ναν, για την οποία το Sportal είχε αναφέρει και πριν από λίγες μέρες πως δεν είναι ακατόρθωτη και βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με πριν από λίγο καιρό.

«Κοιτάμε πώς θα κρατήσουμε τους παίκτες που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, όπως αυτοί που ανέφερα προηγουμένως. Ο Ναν είναι ένας παίκτης ΝΒΑ. Από εκεί και πέρα, ποιος δεν θέλει να τον δει να παραμένει στον Παναθηναϊκό; Για τον Γκραντ το ξέρουμε, για τον Γκριγκόνις φαίνεται από το πώς τον χρησιμοποιεί ο προπονητής.

Αυτή η ομάδα χτίστηκε με ορίζοντα τριετίας και όχι για ένα… σπριντ, που θα ανανεώνεται και θα αλλάζει συνεχώς, διαθέτει παίκτες όπως ο Γκραντ που δεν είναι για μονοετές και αμέσως κινητοποιήθηκε ο Παναθηναϊκός. Το ίδιο ισχύει για τον Ναν, που είναι ένας παίκτης που δεν έχει έρθει ξανά στην Ευρώπη» ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός.

Βέβαια, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα, μιας και η περίπτωσή του Αμερικανού δεν είναι τόσο απλή, όσο των Τζέριαν Γκραντ και Μάριους Γκριγκόνις, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται πλέον, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Άλλωστε ο ίδιος ο Κέντρικ Ναν έχει αφήσει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο παραμονής του με δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν. Περνάει καλά στην Ελλάδα, έχει ενθουσιαστεί με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και σε καμία περίπτωση δεν έχει πλέον στο μυαλό του μόνο το NBA.