To αφιέρωμα της Euroleague με ένα εντυπωσιακό βίντεο για τη «μάχη» του ΣΕΦ
i

© Intime

To αφιέρωμα της Euroleague με ένα εντυπωσιακό βίντεο για τη «μάχη» του ΣΕΦ

Γιώργος Γαβριλάκης 13:29 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 13.03.2024

Μία μέρα πριν την... μεγάλη συνάντηση της Πέμπτης (14/3) στο ΣΕΦ, η EuroLeague προετοίμασε την κατάσταση εν όψει του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Σλούκας, μεταξύ άλλων, μιλούν για την σημασία τέτοιου είδους αναμετρήσεων.

H 29η αγωνιστική της EuroLeague δεν φέρνει απλώς στο προσκήνιο μία συνάντηση ανάμεσα σε δύο «αιώνιους» αντιμάχους. Το κάνει, σε ένα κρίσιμο σημείο για την κανονική διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που δεν αποκλείεται να... αποφασίσει αρκετά πράγματα για το άμεσο μέλλον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε, δεν είναι διόλου απίθανο, οι δυο τους να συναντηθούν ακόμα και στα Playoffs της EuroLeague, αν ο ένας τερματίσει τρίτος και ο άλλος έκτος. Προς το παρόν, οι «πράσινοι» ακολουθούν την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση, έχοντας όμως την ίδια... συλλογή (17-11) με την έκτη Φενέρμπαχτσε.

Έτσι, η EuroLeague αποφάσισε να κάνει ένα... special αφιέρωμα στις δύο ομάδες, με την υποσημείωση και την αναφορά, ότι στο ΣΕΦ δίνεται μία «μάχη», αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν κι άλλες. Κι εκεί και στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, το βίντεο που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν το ματς, είναι εντυπωσιακό και πέραν από τα πλάνα και τις ατμόσφαιρες περιλαμβάνει και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρει για τα ντέρμπι πως «είναι μία κατάσταση που κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θέλει να πάρει μέρος», ενώ ο Κώστας Σλούκας, που μέχρι πέρσι προσπαθούσε να νικήσει τον Παναθηναϊκό και φέτος προσπαθεί να τον βοηθήσει να κερδίσει, εξηγεί πως «για να καταλάβει κανείς το συναίσθημα και την βαρύτητα τέτοιων αγώνων, πρέπει να το ζήσει, δεν περιγράφεται εύκολα».

Ο Ματίας Λεσόρ που μετά τις εμπειρίες του στο Βελιγράδι με τις κόντρα της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα, τώρα αναπτύσσει το βιογραφικό του με τα ελληνικά ντέρμπι, αυτό που έχει διακρίνει μέχρι στιγμής είναι πως «όλοι μιλάνε γι' αυτό το παιχνίδι πολλές μέρες πριν και παντού ακούω από τους φιλάθλους μας να λένε "πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό". Είναι πολύ σημαντικό ματς για όλους μας».

Ο Μπαρτζώκας ελπίζει για Ουόκαπ: «Άλλος στην κατάστασή του δεν θα έπαιζε, αλλά...»
EUROLEAGUE

12:57 - 13.03.2024

Ο Μπαρτζώκας ελπίζει για Ουόκαπ: «Άλλος στην κατάστασή του δεν θα έπαιζε, αλλά...»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε πως το πόδι του Τόμας Ουόκαπ «είναι ακόμα πρησμένο», αλλά θεωρεί πως η μαχητικότητα του Αμερικανού δίνει ελπίδες για τη συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/3, ΣΕΦ).

Από την πλευρά του ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου, είπε πως «θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους φιλάθλους μας και θέλουμε τη νίκη», ενώ ο Εργκίν Αταμάν, αποκάλυψε πως «πάντα έβλεπα τα ντέρμπι της Ελλάδας από την τηλεόραση και τώρα είμαι εδώ για να τα ζήσω. Υπάρχει μεγάλο πάθος και πολύ μεγάλη ποιότητα πλέον και από τις δύο ομάδες».

🏀 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανάλυση του ντέρμπι με φόντο την μάχη της 4άδας στη Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!