Μπουνιές χωρίς έλεος ανάμεσα σε φιλάθλους των Λέικερς και των Γκρίζλις (vid)
i

printscreen

Μπουνιές χωρίς έλεος ανάμεσα σε φιλάθλους των Λέικερς και των Γκρίζλις (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:32 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 23.04.2023

Σε αγώνα πυγμαχίας χωρίς κανόνες εξελίχθηκε μία... αδιευκρίνιστη διαφωνία ανάμεσα σε έναν fan των Λος Άντζελες Λέικερς με ξεκάθαρες γνώσεις μποξ και έναν φίλαθλο των Μέμφις Γκρίζλις που προσπαθούσε να κρυφτεί και δεν μπορούσε...

Εσχάτως τα στιγμιότυπα από τους αγώνες του ΝΒΑ δεν περιλαμβάνουν μόνο εντυπωσιακά καρφώματα, έξυπνες πάσες και φάσεις βγαλμένες από τον «μαγικό πλανήτη». Έχουν προκύψει και... δυσάρεστες φάσεις με πρωταγωνιστές της κερκίδας, οι οποίοι την ώρα που παρακολουθούν μπάσκετ την ίδια στιγμή επιδεικνύουν και τις δυνατότητές τους στο μποξ. 

Κι αφού κυκλοφόρησε το βίντεο με το πρωτοφανές ξύλο έξω από το Chase Center των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τώρα ήταν η σειρά ενός οπαδού των Λέικερς να επιτεθεί σε έναν των Γκρίζλις κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα της σειράς στο Μέμφις -τότε που έχασαν οι Λιμνάνθρωποι πριν πάρουν και πάλι τα ηνία στο τρίτο παιχνίδι. 

Είναι άγνωστο τι ειπώθηκε μεταξύ τους, αλλά ο μεγαλόσωμος... Λιμνάνθρωπος εξόντωσε τον φαν των Αρκούδων που φορούσε τη φανέλα με το Νο 10 του πάλαιο ποτέ σταρ της ομάδας, Μάικ Μπίμπι. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η συμπεριφορά των υπολοίπων που πέρασε αρκετή ώρα και έπεσαν αρκετές μπουνιές μέχρι κάποιος να παρέμβει. Για ώρα, απλώς προσπαθούσαν να τους αποφύγουν, μην τυχόν και πέσουν πάνω τους.