Aνησυχία στη Μινεσότα, πονάει ο Έντουαρντ και μαζί του «πονάνε» και οι πρωτοπόροι Τίμπεργουλβς (vid)

Aνησυχία στη Μινεσότα, πονάει ο Έντουαρντ και μαζί του «πονάνε» και οι πρωτοπόροι Τίμπεργουλβς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:43 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 09.12.2023

Για 3'43'' συμμετείχε ο Άντονι Έντουαρντς στο παιχνίδι των Τίμπεργουλβς κόντρα στους Γκρίζλις, καθώς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης χτύπησε στο ισχίο και αποχώρησε. Ο νεαρός σούπερ σταρ που οδηγεί τους Λύκους στην κορυφή του ΝΒΑ, ελέγχεται από το ιατρικό επιτελείο και οι... προσευχές στη Μινεσότα για άμεση επιστροφή έχουν ξεκινήσει ήδη.

Δεν ήταν μόνο ο Κάιρι Ίρβινγκ που τραυματίστηκε και εγκατέλειψε τη δράση του κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής δράσης που εξελίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/12). Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς χτύπησε λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Άντονι Έντουαρντς από την άλλη, τραυματίστηκε σχεδόν με το ξεκίνημα του αγώνα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Με αυτόν ηγέτη, οι Λύκοι πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα και μάλιστα βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης με το καλύτερο ρεκόρ όχι μόνο στη Δύση, αλλά σε σχέση με όλες τις ομάδες του «μαγικού πλανήτη». Τώρα, όμως, ανησυχούν για τον νεαρό φόργουορντ και έναν από τους μεγάλους σταρ της τρέχουσας περιόδου. 

Πριν αν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά στο ματς και συγκεκριμένα στο 3'43'' ο «Ant-Man» έπεσε άτσαλα στο παρκέ και τραυματίστηκε στο ισχίο. Ακολούθησαν έντονες εκφράσεις πόνου και ο 23χρονος δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα. Αποχώρησε και πλέον όλοι στη Μινεσότα ελπίζουν πως ο τραυματισμός του δεν τον θέσει εκτός «μάχης» για σημαντικό χρονικό διάστημα. 

Τo δίλεπτο βίντεο των Κινγκς με τα κατορθώματα του Βεζένκοφ στο ματς που έκανε τα ρεκόρ του (vid)
NBA

10:18 - 09.12.2023

Τo δίλεπτο βίντεο των Κινγκς με τα κατορθώματα του Βεζένκοφ στο ματς που έκανε τα ρεκόρ του (vid)

Τα τρία career high του Σάσα Βεζένκοφ, σε πόντους, ασίστ και κλεψίματα, καταγράφηκαν στη στατιστική, αλλά και στα... βλέμματα όλων. Έτσι, οι Σακραμέντο Κινγκς του αφιέρωσαν μία οπτικοακουστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τα κατορθώματά του.

Οι Τίμπεργουλβς πάντως, χωρίς την συνεισφορά του κατάφεραν να νικήσουν με 127-103 τους Μεμφις Γκρίζλις, έχοντας για κορυφαίους τους Καρλ Άντονι Τάουνς (24 πόντοι) και Ρούντι Γκομπέρ. Ο Γάλλος τελείωσε την αναμέτρησης με 16 πόντους, αλλά και με 20 ριμπάουντ!