Ο Αντετοκούνμπο... κέρασε για τα γενέθλιά του - Μία μοναδική φάση, λίγο πριν γίνει 29 ετών, που αποδεικνύει γιατί είναι «Φρικιό» (vid)

Ο Αντετοκούνμπο... κέρασε για τα γενέθλιά του - Μία μοναδική φάση, λίγο πριν γίνει 29 ετών, που αποδεικνύει γιατί είναι «Φρικιό» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:12 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 06.12.2023

Διέσχισε 22 μέτρα πάνω στο παρκέ κάνοντας μία και μόνο ντρίμπλα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς και μερικές ώρες πριν ξημερώσει και στις ΗΠΑ η γενέθλια μέρα του προσέφερε μία φάση που θύμισε σε όλους τα τεράστια αθλητικά του προσόντα!

Λίγες ώρες πριν ξημερώσει και στις ΗΠΑ η 6η του Δεκέμβρη, που είναι η γενέθλια μέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμπλήρωσε 29 χρόνια ζωής, έκανε εκείνος ένα «δώρο» σε όσους τον ακολουθούν, τον παρακολουθούν, τον θαυμάζουν ή στους... μικρούς που θέλουν να του μοιάσουν (όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό). Στην δεκαετή πορεία του στο ΝΒΑ ο Ελληνονιγηριανός φόργουορντ έχει δημιουργήσει σπάνια στιγμιότυπα, αλλά η παραγωγή αυτών δεν έχει... στερέψει. Ίσα ίσα που καθημερινά εμπλουτίζεται. 

Έτσι, κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του In-season tournament ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και ολόκληρου του «μαγικού πλανήτη», δημιούργησε πάνω στο παρκέ του Fiserv Forum μια στιγμή που αποδεικνύει την μοναδικότητά του και τα τρομερά αθλητικά του προσόντα -κάνοντας ταυτόχρονα του Νικς να απορούν και να μην μπορούν να καταλάβουν πως ακριβώς κατάφερε τόσο γρήγορα και τόσο απλά να τους... ξεφύγει!  

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ενώ ακόμα τα Ελάφια δεν είχαν χτίσει τη διαφορά ασφαλείας που σύντομα δημιούργησαν, έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό. Μάλιστα, διέσχισε μία απόσταση 22 μέτρων κάνοντας μόλις μία ντρίμπλα, πριν καρφώσει δυναμικά στο καλάθι που αμυνόταν η ομάδα της Νέας Υόρκης. 

To πρόγραμμα του πρώτου Final Four στην ιστορία του ΝΒΑ - Τα ζευγάρια και τα χρήματα που θα κερδίσουν οι διεκδικητές του Κυπέλλου
NBA

10:10 - 06.12.2023

To πρόγραμμα του πρώτου Final Four στην ιστορία του ΝΒΑ - Τα ζευγάρια και τα χρήματα που θα κερδίσουν οι διεκδικητές του Κυπέλλου

Οι τέσσερις «μονομάχοι» έγιναν γνωστοί και από τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Ιντιάνα Πέισερς, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς θα βρίσκονται στο Λας Βέγκας. Εκεί όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του in-season tournament που διεκδικηθεί το πρώτο Κύπελλο στα χρονικά του ΝΒΑ που θα δώσει χαρά και έξτρα χρήματα στους παίκτες και τους προπονητές των συμμετεχόντων.

Το ίδιο βράδυ, οι Μπακς ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με νίκη και πρόκριση στο Final Four του Λας Βέγκας, εκεί όπου στον ημιτελικό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα συναντήσουν τους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ το ζευγάρι από την Δύση που έφθασε μέχρι την τελική φάση είναι αυτό των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς