Ο Πέιν και ο Μπρίτζες έγιναν... περίγελος! Προσπάθησαν να ανταλλάξουν φανέλες, αλλά δεν τα κατάφεραν

Ο Πέιν και ο Μπρίτζες έγιναν... περίγελος! Προσπάθησαν να ανταλλάξουν φανέλες, αλλά δεν τα κατάφεραν

Γιώργος Γαβριλάκης 16:10 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 07.11.2023

Η αρχική τους πρόθεση ήταν να ανταλλάξουν φανέλες, αλλά τελικά η διαδικασία αποδείχθηκε πιο δύσκολη απ' ότι αρχικά φαντάστηκαν. Ο Μάικαλ Μπρίτζες των Νετς και ο Κάμερον Πέιν των Μπακς μπέρδεψαν τις εμφανίσεις και τελικά φωτογραφίσθηκαν κρατώντας ο καθένας τη δική του. Και το σκηνικό δεν πέρασε απαρατήρητο από έναν πρώην συμπαίκτη τους στο Φοίνιξ...

Με το που τελείωσε το παιχνίδι, ο Μάικαλ Μπρίτζες παρά το γεγονός ότι η ομάδα του (Μπρούκλιν Νετς) έχασε από τους Μιλγουόκι Μπακς πήγε απευθείας να αγκαλιάσει τον Κάμερον Πέιν

Χάρηκε ιδιαιτέρως που τον είδε μετά από καιρό και θυμήθηκαν τα παλιά. Οι δυο τους έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα κάνοντας παρέα, αφού από το 2020 έως το 2023 έπαιζαν μαζί στους Φοίνιξ Σανς και η συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον είναι δεδομένη. Όπως δεδομένη ήταν και η αποτυχία τους να εκτελέσουν σωστά την παραδοσιακή διαδικασία ανταλλαγής φανέλας.  

Την προσπάθειά τους την έκαναν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κατάφεραν. Έβγαλαν τις εμφανίσεις τους, μετά κανείς δεν κατάλαβε τι έκαναν, πως και που μπερδεύτηκαν, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αστείο. Ο Κάμερον Πέιν φωτογραφίθηκε κρατώντας τη δική του φανέλα, ομοίως και ο Μάικαλ Μπρίτζες. 

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στο Μπρούκλιν - Τα highlights και το double double στην τέταρτη νίκη των Μπακς
NBA

09:25 - 07.11.2023

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στο Μπρούκλιν - Τα highlights και το double double στην τέταρτη νίκη των Μπακς

Με ένα εντυπωσιακό double double αποτελούμενο από 36 πόντους και 12 ριμπάουντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη (129-125), τη μέρα που οι αντίπαλοί τους βρήκαν 76 πόντους από δύο παίκτες τους (Kαμ Τόμας, Μάικαλ Μπρίτζες), παρόλα αυτά ο Greek Freak δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν.

Το στιγμιότυπο δεν πέρασε απαρατήρητη. Ειδικά, από έναν πρώην συμπαίκτη τους. Ο Ντέβιν Μπούκερ των Φοίνιξ Σανς μόλις είδε τη συγκεκριμένη φωτογραφία προσπάθησε να τους κοροϊδέψει κάνοντάς την viral μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα κοινωνικά δίκτυα. Και τα κατάφερε!