Ο ΛεΜπρόν θα παίξει κανονικά στο Game 3 με τους Νάγκετς - Το πρόγραμμα και το γράφημα των Play Offs

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Ο ΛεΜπρόν θα παίξει κανονικά στο Game 3 με τους Νάγκετς - Το πρόγραμμα και το γράφημα των Play Offs

Γιώργος Γαβριλάκης 14:23 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 20.05.2023

Οι Νάγκετς μετά το 2-0 έχουν βάλει σε πολύ δύσκολη θέση τους Λέικερς, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όπως ενημέρωσε «θα αγωνιστώ κανονικά στο Game 3» τα ξημερώματα της Κυριακής (21/5) και ο τραυματισμός του στο πόδι τελικά δεν φαίνεται να είναι... καταδικαστικός για τους Καλιφορνέζους.

Οι Λέικερς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, μπροστά τους βλέπουν το ρέμα και πίσω τους είναι ο γκρεμός. Για να μην πέσουν στο... καναβάτσο και για να μην δουν τον ουρανό σφοντύλι, οφείλουν τώρα που η σειρά των τελικών της Δύσης έχει μεταφερθεί στο Λ.Α. να ισοφαρίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς (για αρχή). Άρα ζητάνε δύο νίκες στην Crypto Arena της πόλης των Αγγέλων και στην προσπάθειά τους αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να απουσιάσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο 38χρονος σούπερ σταρ και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, κατά τη διάρκεια της δεύτερης αναμέτρησης με τους Σβόλους πάτησε στο πόδι του συμπαίκτη του Άντονι Ντέιβις και χτύπησε στην ποδοκνημική. Αρχικά φάνηκε να πονάει, αλλά τελικά «τίποτα δεν θα με κρατήσει εκτός αγώνα» όπως ενημέρωσε ο ίδιος λίγες ώρες πριν το Game 3, με τον προπονητή του Ντάρβιν Χαμ να προσθέσει πως «εξετάζεται καθημερινά από το επιτελείο μας, αλλά θα είναι απίθανο να τον κρατήσουμε εκτός παρκέ».

Η κατάσταση είναι πολύ οριακή για τον ΛεΜπρόν, που βρίσκεται στο κυνήγι του δεύτερου δαχτυλιδιού του με τους Λέικερς (και πέμπτο στην καριέρα του), αλλά ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Τζαμάλ Μάρεϊ έχουν δημιουργήσει καταστάσεις ισχυρού πλεονεκτήματος για το Ντένβερ. Οι δύο εντός έδρας νίκες τους έχουν κάνει να αισθάνονται άνετα εν όψει της συνέχειας. 

O Γκραντ Ουίλιαμς το μετάνιωσε που εκνεύρισε τον Μπάτλερ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά (vid)
NBA

08:45 - 20.05.2023

O Γκραντ Ουίλιαμς το μετάνιωσε που εκνεύρισε τον Μπάτλερ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά (vid)

Τόλμησε να προκαλέσει (δις) τον Τζίμι Μπάτλερ και τελικά οι Σέλτικς το πλήρωσαν ακριβά με τη δεύτερη εντός έδρας ήττα τους. Οι Μαϊάμι Χιτ δεν αστειεύονται και όταν ο Γκραντ Ουίλιαμς παραφέρθηκε η απάντηση που πήρε ήταν καταδικαστική για την ομάδα του.

Ακόμα πιο άνετα αισθάνονται οι Μαϊάμι Χιτ που νίκησαν δύο παιχνίδια στη Βοστώνη και επιστρέφουν στην έδρα τους. Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει καμία ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί και το ταξίδι του του έχει τελικό προορισμό την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος. 

Πλέον, οι Φλόγες διεκδικούν την πιθανότητα να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστοριά που θα καταφέρνουν να φθάσουν στην κορυφή αν και προκρίθηκαν ως όγδοη στα play offs. Αρκεί να νικήσουν άλλες δύο φορές τους Σέλτικς και τέσσερις τον αντίπαλό τους στους τελικούς του ΝΒΑ. Βρίσκονται δηλαδή, έξι νίκες μακριά.  

Το αποτέλεσμα, ξημερώματα Σαββάτου (20/5)

Μπόστον Σέλτικς (0) - Μαϊάμι Χιτ (2): 105-111

Το πρόγραμμα, ξημερώματα Κυριακής (21/5)

03:30 / Λ.Α. Λέικερς (0) - Ντένβερ Νάγκετς (2)

NBA Play Offs 2023