Οι Μπακς καλούν στο Μιλγουόκι τον Γκόραν Ντράγκιτς

Γκόραν Ντράγκιτς

i

© photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς καλούν στο Μιλγουόκι τον Γκόραν Ντράγκιτς

Γιώργος Γαβριλάκης 06:31 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:34 - 03.03.2023

Την εμπειρία και το μυαλό του Σλοβένου, Γκόραν Ντράγκιτς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν στο Μιλγουόκι - Ο 36χρονος έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και οι Μπακς το Αντετοκούνμπο δεν θα τον αφήσουν να... ξεκουραστεί.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μακρύς. Γι’ αυτό και οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα και να βοηθήσουν όσο μπορούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επαναλάβει την επιτυχία του 2021, όταν και κατακτήθηκε το... δακτυλίδι. 

Έτσι αποφάσισαν να βάλουν στο πλευρό του τον Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τους Σικάγο Μπουλς προσφάτως και παραμένει ελεύθερος. Όχι για πολύ ακόμα! Τα Ελάφια είναι έτοιμα να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 36χρονο Σλοβένο γκαρντ, ο οποίος σε αυτό το σημείο της καριέρας του δεν μπορεί να προσφέρει 20+ πόντους και 5-6 ασίστ -όπως έπραττε στο πικ της καριέρας του (με τους Σανς, αλλά και με τους Ρόκετς και Χιτ)- αλλά διαθέτει στοιχεία που λείπουν. Η εμπειρία του και το εγκεφαλικό του παιχνίδι, πίσω από τον οργανωτή Τζρου Χόλιντεϊ, μπορεί να γίνουν καθοριστικά για τους Μπακς στην πορεία τους, ειδικά στα play off. 

Η προσθήκη αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και γι’ αυτό πριν από μερικές ώρες αποδεσμεύτηκε ο γεωργιανός φόργουορντ, Σάντρο Μαμουκελασβίλι, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του Μιλγουόκι. 

O Ντράγκιτς φέτος αγωνίστηκε σε 51 ματς με τους Μπουλς και είχε 6,4 πόντους και 2,7 ασίστ σε 15,4 λεπτά συμμετοχής. Ένας ανάλογος ρόλος και μία παρόμοια στατιστική είναι αρκετά για τους Μπακς ώστε να ανέβουν ένα ακόμα επίπεδο. Πίσω από τον Τζρου Χόλιντεϊ και παρέα με τον Τζιβόν Κάρτερ στο rotation των περιφερειακών, ο Σλοβένος μπορεί να καλύψει όλα τα κενά και να αναβαθμίσει την ομάδα.