Στο Άμπου Ντάμπι οι Μάβερικς και οι Τίμπεργουλβς πάνε βόλτα με καμήλες πριν παίξουν μεταξύ τους (vids)

Στο Άμπου Ντάμπι οι Μάβερικς και οι Τίμπεργουλβς πάνε βόλτα με καμήλες πριν παίξουν μεταξύ τους (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:41 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 04.10.2023

Η preseason για τους Ντάλας Μάβερικς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ξεκινάει από την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και πριν παίξουν φιλικές αναμετρήσεις (5 & 7/10) περιηγούνται στην έρημο - Ο Κάιρι Ίρβινγκ έπαθε εμμονή με τις καμήλες και οι Αμερικάνοι έστρωσαν μπουχάρες στην αμμουδιά για να παίξουν video games.

Ένα ταξίδι που είχε προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό έγινε πράξη. Οι Ντάλας Μάβερικς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εκεί θα ξεκινήσουν την φετινή τους preseason. 

Πριν όμως, μπουν στην Etihad Arena του Άμπου Ντάμπι για να προπονηθούν με σκοπό να είναι έτοιμοι για δράση στις 5 και στις 7 Οκτωβρίου που θα παίξουν δύο φιλικούς αγώνες, είπαν να κάνουν μία περιοδεία στην πόλη που είναι γεμάτη από την άμμο της ερήμου. Και ναι μεν ο Άντονι Έντουαρντς των Τίμπεργουλβς έχει ζήσει την εμπειρία, γιατί ταξίδεψε εκεί με την Team USA λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά για αρκετούς ήταν η πρώτη τους επαφή. 

Ο Κάιρι Ίρβινγκ φάνηκε να το ευχαριστιέται περισσότερο απ' όλους, καθώς είχε για παρέα τις καμήλες. Δεν σταμάτησε να ασχολείται μαζί τους, το ίδιο και ο συμπαίκτης του στους Μάβερικς, Τιμ Χαρνταγουεϊ Τζούνιορ. Πάντως, ναι μεν προσαρμόστηκαν στις αραβικές συνήθειες όλοι τους, αλλά τοποθέτησαν και το... αμερικάνικο στοιχείο για να αισθανθούν πιο οικεία. Έτσι, όταν αποφάσισαν να στρώσουν χαλιά στην έρημο για να ξεκουραστούν, πήραν μαζί τους και παιχνιδομηχανές.  

Το δράμα του Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια που έγινε... ερωτική κομεντί (vids)
NBA

08:47 - 04.10.2023

Το δράμα του Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια που έγινε... ερωτική κομεντί (vids)

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε να πάει στο training camp των Σίξερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να παίξει ξανά για την ομάδα της Φιλαδέλφεια. Είναι αυτά τα άτιμα τα 35 εκατομμύρια του συμβολαίου του που θα τον κάνουν να ανεχτεί τον GM Ντάριλ Μόρει που του είπε... ψέματα και τον Κέλι Ούμπρε που το 2020 του είχε κλέψει το κορίτσι και δύο χρόνια αργότερα το νυμφεύτηκε κιόλας.

Βέβαια, το event το διοργάνωσε ο μέγας χορηγός, που ήταν το XBox, αλλά όχι ότι οι σταρ του ΝΒΑ δυσκολεύτηκαν να πάρουν τα χειριστήρια της κονσόλα στα χέρια. Κι ενώ έπιναν τσάι παρέα με τις καμήλες εν μέσω ερήμου έλυσαν τις πρώτες διαφορές τους στα εικονικά παρκέ του ΝΒΑ2K24. Δηλαδή, της πρόσφατη έκδοση του αγαπημένου video game όλων των αθλητών και των φιλάθλων.