Το δράμα του Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια που έγινε... ερωτική κομεντί (vids)

Το δράμα του Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια που έγινε... ερωτική κομεντί (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:47 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 04.10.2023

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε να πάει στο training camp των Σίξερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να παίξει ξανά για την ομάδα της Φιλαδέλφεια. Είναι αυτά τα άτιμα τα 35 εκατομμύρια του συμβολαίου του που θα τον κάνουν να ανεχτεί τον GM Ντάριλ Μόρει που του είπε... ψέματα και τον Κέλι Ούμπρε που το 2020 του είχε κλέψει το κορίτσι και δύο χρόνια αργότερα το νυμφεύτηκε κιόλας.

Αν υποθέσουμε πως το ευρηματικό σενάριο είναι αυτό κάνει μια ταινία συναρπαστική, τότε ο Ντάριλ Μάρεϊ θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται πως μπορεί τελικά να είναι καλύτερος σεναριογράφος απ' ότι τζένεραλ μάνατζερ. Προς το παρόν πάντως, δεν βρίσκεται στο Hollywood, αλλά στη Φιλαδέλφεια και δημιουργεί ένα περιβάλλον που χρειάζεται καλή σκηνοθεσία για να ξεκινήσει η προβολή των Σίξερς.

Στην ουσία ο Μόρεϊ γράφει το πιο ευφάνταστο σενάριο σε μία δραματική περιπέτεια με νουάρ στοιχεία, γιατί μάλλον θα επέμβει η αστυνομία για να σταματήσει τη... σύγκρουση. Τον πρώτο ρόλο τον έχει ο Τζέιμς Χάρντεν, ενώ ένα πρόσωπο έχει εμφανιστεί εσχάτως στην ομάδα που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Και από δράμα η ιστορία να μετατραπεί σε ερωτική κομεντί! 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος σούπερ είχε συμφωνήσει με τον Μόρεϊ να του βρει ομάδα για να φύγει με ανταλλαγή και μάλιστα του είχε υποδείξει τους Λος Άντζελες Κλίπερς ως επιθυμητό προορισμό. Σύντομα όμως, η διοίκηση των Σίξερς αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται να τους προσφέρουν τα ανταλλάγματα που ζητούσαν (ούτε οι Κλίπερς, ούτε κανείς άλλος) και ο general manager αποφάσiσε μονομερώς πως απο το να τον θυσιάσει καλύτερα να τον κρατήσει στην ομάδα. Άλλωστε, σκέφτηκε, πως μπορεί το παιχνίδι του να μην είναι κυριαρχικό πλέον, αλλά πέρσι ήταν πρώτος στις ασίστ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και ο Τζοέλ Εμπιντ χρειάζεται κάποιον να του πασάρει σωστά τη μπάλα. 

Με το που ο Τζέιμς Χάρντεν όμως, έμαθε την απόφαση της διοίκησης -κι ενώ βρισκόταν στην Κίνα- έγινε έξαλλος. Κατηγόρησε τον Μόρεϊ, με τον οποίο μέχρι πριν την συγκεκριμένη κόντρα είχαν πολύ καλές σχέσεις, πως «είναι ψεύτης» και πως «με ψεύτες δεν συνεργάζομαι»Στη media day δεν εμφανίστηκε, αλλά τώρα θέλει να αποφύγει τις νομικές περιπέτειες (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 για $35.640.000) και με κρύα καρδιά θα εμφανιστεί στο training camp που κάνουν οι Σίξερς στο Κολοράντο. 

Εκεί θα συναντήσει φίλους (τον Εμπίντ, τον Μάξεϊ), αναγκαστικά θα δει τα... μούτρα του Ντάριλ Μόρεϊ, αλλά το θέμα είναι ότι θα συναντηθεί τετ α τετ και με τον Κέλι Ούμπρε. Οι Σίξερς στο μεσοδιάστημα, απέκτησαν τον 27χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο κόουτς Νικ Νερς και οι φίλαθλοι ενθουσιάστηκαν με την προσθήκη του, καθώς προέρχεται από μία φοβερή σεζόν (20+ πόντοι και 5+ ριμπάουντ) με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Και μάλιστα υπέγραψε σε προνομιακή -για τη διοίκηση- τιμή: 2,3 εκατ. για έναν χρόνο. 

Μονο που αν ο «Μουσιας» βγάζει καντήλες με το άκουσμα έστω του ονόματος Ντάριλ Μόρεϊ, με τον Ούμπρε παθαίνει... αλλεργικό σοκ. Ο λόγος βέβαια δεν είναι κάποιο ψυχοσωματικό σύμπτωμα, αλλά το γεγονός ότι το 2020 οι δυο τους είχαν βρεθεί ανταγωνιστές στην πορεία προς την κατάκτηση της καρδιάς μιας κοπέλας. 

Η Σεϊλίν διάλεξε τον... Ούμπρε

Η όμορφη Σαϊλίν, είχε σχέση με τον Τζέιμς Χάρντεν για ένα μεγάλο διάστημα, τον καιρό που αγωνιζόταν στους Χιούστον Ρόκετς. Αν και... φημισμένος εργένης με την συγκεκριμένη γυναίκα είχε αισθανθεί κάτι παραπάνω απ' ότι συνήθως. Η μεταξύ τους επικοινωνία περνούσε κρίση, αλλά δεν είχε τελείωσει. Οπότε σε ένα από τα γνωστά party του, κάλεσε την Σαϊλίν και αυτή αποδέχθηκε την πρόσκληση. Μόνο που στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο Κέλι Ούμπρε, γνωστός... γόης του ΝΒΑ, που τότε αγωνιζόταν στους Φοίνιξ Σανς

Κάποια στιγμή, ο Χάρντεν κι ενώ το party βρισκόταν στην κορύφωσή του, είδε τον Ούμπρε να φιλάει την Σεϊλίν και τότε ο μύθος λέει πως από τα νεύρα του τράβηξε τη πρίζα, έκλεισε τη μουσική και έστειλε όλους τους καλεσμένους στα σπίτια τους. Βέβαια, ο Ούμπρε και η Σαϊλίν, τα είχαν ήδη... βρει και μάλιστα, δυο χρόνια αργότερα, πέρασαν στέφανα, ενώ πλέον έχουν και ένα παιδί μαζί. 

Πλέον, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις αντιδράσεις του Χάρντεν όταν αναγκαστικά θα κληθεί να φορέσει τη φανέλα με το λογότυπο των Σίξερς. Ελπίζει πάντως, πως θα γίνει ανταλλαγή σύντομα, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως καμία ομάδα δεν έχει πάρει τηλέφωνο τον Μόρεϊ από τη στιγμή που οι Κλίπερς δίστασαν να κάνουν μία σοβαρή πρόταση. 

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως ο τζένεραλ μάντζερ των Σίξερς έχει αρκετό χιούμορ! Μόνο έτσι εξηγείται το χουνέρι που έκανε στον Χάρντεν με την απόκτηση του Ούμπρε.