Ο Χάρντεν περιμένει trade και δεν βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια για τους Σίξερς

Τζέιμς Χάρντεν

i

© photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Ο Χάρντεν περιμένει trade και δεν βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια για τους Σίξερς

Χρήστος Τσάλτας 16:52 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 02.10.2023

Ο Τζέιμς Χάρντεν πάει την υπόθεση με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στα άκρα, καθώς δεν βρίσκεται στην Πενσιλβάνια για την καθιερωμένη Media Day της ομάδας.

Από την πρώτη στιγμή ο Τζέιμς Χάρντεν ξεκαθάρισε ένα πράγμα, πως θέλει ανταλλαγή και μάλιστα σε έναν συγκεκριμένο προορισμό, τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο χαρισματικός πλέι μέικερ βρίσκεται στα «κάγκελα» με τον οργανισμό των Σίξερς και ιδίως με τον Ντάριλ Μόρεϊ, τον οποίο αποκάλεσε δημοσίως «ψεύτη» πριν από μερικές εβδομάδες.

Η κίνησή του αυτή απέφερε πρόστιμο ύψους 100 χιλιάδων δολαρίων, όμως η στάση του «Μούσια» δεν άλλαξε σε καμία στιγμή. Κάτι που φάνηκε και στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι Σίξερς πραγματοποιούν τώρα την καθιερωμένη Media Day για την σεζόν 2023-24, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του, καθώς ο Χάρντεν δεν βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια.

Με την στάση του «πιέζει» το front office της ομάδας για κάποιο trade, ώστε να μετακομίσει στην Καλιφόρνια και τους Κλίπερς και η απόφασή του να μην βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Νικ Νερς ήταν ακόμα μια κίνηση να τραβήξει το σχοινί όσο πάει για να ενδώσουν οι Σίξερς και να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή σε ομάδα που θα διεκδικεί τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Ο Χάρντεν μετακόμισε στη Φιλαδέλφεια μέσω ανταλλαγής από τους Μπρούκλιν Νετς, στους οποίους και πάλι ένιωθε απογοηευμένος και ήθελε να αποχωρήσει για ομάδα που θα διεκδιεεί πρωτάθλημα. Τώρα ετοιμάζεται για το τρίτο trade της καριέρας του την τελευταία 5ετία, ώστε να παλέψει για ένα πρωτάθλημα το οποίο λείπει από τη συλλογή του.