O Μπάντι Χιλντ είναι το... ελιξίριο των Μπακς - Οι Πέισερς τον ανταλλάσσουν και υπάρχει ανταγωνισμός

Μπάντι Χιλντ

i

© photo by Patrick McDermott / Getty Images / Ideal Images

O Μπάντι Χιλντ είναι το... ελιξίριο των Μπακς - Οι Πέισερς τον ανταλλάσσουν και υπάρχει ανταγωνισμός

Γιώργος Γαβριλάκης 08:36 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 22.09.2023

Οι Μιλγουόκι Μπακς προσπαθούν από τώρα να δείξουν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως το βλέμμα τους είναι στην κορυφή και γι' αυτό προσπαθούν να βρουν τη συνταγή ώστε να αποκτήσουν από τους Ιντιάνα Πέισερς τον Μπάντι Χιλντ. Βέβαια, για τον 30χρονο σουτέρ ενδιαφέρονται έντονα οι Μάβερικς, οι Σίξερς, αλλά και οι Λέικερς.

Σαν τα κοράκια έπεσαν αρκετοί general manager από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι Ιντιάνα Πέισερς έδειξαν αποφασισμένοι να ανταλλάξουν τον Μπάντι Χιλντ. Μόνο που μία ομάδα δείχνει πως η ανάγκη την κινητοποιεί και πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει.

Οι Μιλγουόκι Μπακς εκτός του ότι είναι προφανές αγωνιστικά πως με τον 30χρονο σουτέρ θα αναβαθμιστούν, κυρίως τον θέλουν και τον χρειάζονται για να εξηγήσουν με πράξεις στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως η σκέψη και το βλέμμα του οργανισμού βρίσκεται στην κατάκτηση της κορυφής. Πως θέλουν το πρωτάθλημα και γι' αυτό εργάζονται σκληρά όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στα κεντρικά γραφεία. 

Ο Χιλντ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σουτέρ στο πρωτάθλημα. Πέρσι είχε 16,8 πόντους ως Ινδιάνος με 42,5% στα σουτ τριών πόντων. Οι Πέισερς πάντως, έχουν αποφασίσει να αποδεχθούν κάποια προσφορά που θα ικανοποιήσει αγωνιστικά το παιχνίδι τους που πλέον περιστρέφεται γύρω από τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. Τα Ελάφια δεν έχουν απεριόριστο υλικό για να μία δελεαστική πρόταση, αλλά προσπαθούν να καταλάβουν αν με την προσφορά του Γκρέισον Άλεν και των αμυντικών του προσόντων μπορούν να τα καταφέρουν.

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (ακόμα) - Του απομένουν 2.004 πόντοι! (vids)
NBA

09:44 - 21.09.2023

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (ακόμα) - Του απομένουν 2.004 πόντοι! (vids)

Υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει βάλει περισσότερους πόντους από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και έχει μπει στο... στόχαστρο του 38χρονου σούπερ σταρ των Λέικερς. Είναι ο θρυλικός βραζιλιάνος Όσκαρ Σμιτ, ο οποίος στην επαγγελματική του καριέρα που διήρκησε μέχρι το 2003 έβαλε 49.737 πόντους. Δηλαδή, 2.004 περισσότερους απ' όσους έχει τώρα ο ΛεΜπρόν.

Το Μιλγουόκι πάντως, δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει αρχίζει να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Μπάντι Χιλντ. Στο παιχνίδι υπάρχουν οι Ντάλας Μάβερικς που δεν θα έλεγαν σε καμία περίπτωση «όχι» αν οι Πέισερς ήθελαν τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ και... κάτι ακόμα (ίσως τον Ντουάιτ Πάουελ), ενώ αν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς αποφασίσουν να ρίξουν στο τραπέζι το όνομα του Τομπάιας Χάρις, τότε ίσως να γίνουν αυτοί το φαβορί της διαδικασίας. 

Εκτός κι αν οι Λέικερς προσπαθήσουν να κάνουν κάποιο έκπληξη, απλώς θεωρείται απίθανο οι Πέισερς να ενδιαφερθούν για τον ΝτιΆντζελο Ράσελ. Έχουν πόιντ γκαρντ οργανωτή και ηγέτη (τον Χαλιμπάρτον) και δεν θέλουν να μπερδέψουν το αγωνιστικό τους προφίλ.