Ο Ντουάιτ Πάουελ των Μάβερικς έτρεχε... χορεύοντας και χτύπησε το κεφάλι με ανατριχιαστικό τρόπο (vids)

Ο Ντουάιτ Πάουελ των Μάβερικς έτρεχε... χορεύοντας και χτύπησε το κεφάλι με ανατριχιαστικό τρόπο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:26 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 21.09.2023

Ένας αθλητικός φόργουορντ σαν τον Ντουάιτ Πάουελ των Ντάλας Μάβερικς θα πρέπει να προσέχει περισσότερο όταν χοροπηδάει στους χαμηλοτάβανους διαδρόμους. Ο Καναδός δεν πρόσεξε και παραλίγο να φύγει με εγκεφαλική διάσειση από το γήπεδο.

Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει. Είναι γρήγορος, δυνατός, αλλά κυρίως έχει μεγάλο άλμα. Βέβαια, αυτό το προσόν είναι χρήσιμο όταν θέλει να πάρει ένα ριμπάουντ ή να ολοκληρώσει μία φάση στην επίθεση, όχι όταν χορεύει... τσιγκολελέτα στους διαδρόμους του γηπέδου. 

Ο 32χρονος Καναδός φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς, Ντουάιτ Πάουελ, ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο για προπόνηση. Ήταν ενθουσιασμένος με αυτό και δεν το έκρυβε. Περπατούσε χοροπηδώντας πηγαίνοντας προς τη σάλα, αλλά το άλμα του παραλίγο να του προκαλέσει εγκεφαλική διάσειση. 

Διότι, δεν είχε προβλέψει ότι υπάρχει δοκάρι στην πύλη που οδηγούσε στα αποδυτήρια και ένα απλό αλματάκι τον εκτόξευσε και με το κεφάλι του βρήκε στο... ταβάνι!   

Από το βίντεο μπορείτε να καταλάβετε ότι ο Πάουελ πόνεσε αρκετά, αλλά προσπάθησε να το κρύψει. Είναι ένας δυναμικός παίκτης και ένα σκληρό παιδί που ετοιμάζεται για την 10η σεζόν του στο ΝΒΑ. 

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 από τη Βοστώνη, αλλά με τους Σέλτικς έπαιξε μόλις σε 5 αγώνες. Αποδεσμεύτηκε και αμέσως οι Μάβερικς τον κάλεσε στο Τέξας. Από τότε μέχρι και τώρα βρίσκεται στην πόλη και έχει παίξει ως Καουμπόης 582 παιχνίδια (τα 242 ως μέλος της πρώτης πεντάδας) και σε όλα αυτά τα χρόνια έχει μέσο όρο 7,6 πόντους και 4,5 ριμπάουντ.