Η σχέση του Χάρντεν με τους Σίξερς χάλασε και «δεν φτιάχνεται πλέον» (vid)

Τζέιμς Χάρντεν

i

© photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Η σχέση του Χάρντεν με τους Σίξερς χάλασε και «δεν φτιάχνεται πλέον» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:45 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 18.08.2023

Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε στις ΗΠΑ και η υπομονή του εξαντλείται. Αν οι Σίξερς δεν τον βγάλουν στην αγορά ξανά για μία ανταλλαγή τότε ο δρόμος για την επιστροφή του στη Φιλαδέλφεια, παρά την δέσμευση του συμβολαίου του, δεν είναι ορατός. Από το Τέξας εξήγησε πως «κάνω υπομονή και πλέον δεν πιστεύω πως μπορώ να συνεργαστώ ξανά μαζί τους».

Δεν θέλει πλέον να βλέπει το λογότυπο των Σίξερς ούτε... ζωγραφιστό. Μετά την απόφαση της ομάδα να μην τον ανταλλάξει παρά την αρχική της δέσμευση, ο Τζέιμς Χάρντεν τα έχει βάλει με ολόκληρη τη Φιλαδέλφεια, αλλά κυρίως με τον διοικητικό διαχειριστή της ομάδα, Ντάριλ Μόρεϊ. Θεωρεί αυτόν υπεύθυνο και... ψεύτη, όπως τον αποκάλεσε τις μέρες που βρισκόταν στην Κίνα για διαφημιστικούς λόγους και για να πουλήσει τα κρασιά του

Τότε είχε ενημερωθεί πως η ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο (έναντι 35,6 εκατομμυρίων δολαρίων) άλλαξε τα πλάνα και τον καλεί στο training camp της. Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει και τώρα τους το υπενθυμίζει. Ο 34χρονος γκαρντ επέστρεψε στις ΗΠΑ και από το Χιούστον όπου περνάει τις μέρες του εξήγησε πως «νομίζω πως η σχέση μου με τους Σίξερς πλέον δεν φτιάχνεται». 

Αυτό που έκανε όλο το καλοκαίρι -πέραν από μπάνια, διακοπές και νυχτοπερπατήματα, που είναι το φόρτε του- ήταν «υπομονή! Εκανα υπομονή όλο αυτό το διάστημα και προσωπικά εστιάζω σε αυτά που μπορώ να ελέγξω και όχι στις αποφάσεις των άλλων», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο Ντόντσιτς διοργανώνει τουρνουά σε πλωτό γήπεδο στη λίμνη Μπλεντ (vid)
NBA

11:34 - 17.08.2023

Ο Ντόντσιτς διοργανώνει τουρνουά σε πλωτό γήπεδο στη λίμνη Μπλεντ (vid)

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Λούκα Ντοντσιτς θα παρουσιάσει το νέο του παπούτσι με την... υπογραφή της Jordan Brand και αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός πρωτοποριακού event στη λίμνη Μπλεντ της Σλοβενίας, την ώρα που ένα τουρνουά «3 on 3» θα διεξάγεται πάνω σε πλωτό γήπεδο!

Πλέον, «εστιάζω στο να μείνω σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της έναρξης της σεζόν», είπε στην κάμερα του τοπικό δικτύου του Τέξας, μία πολιτεία που τον λατρεύει καθώς πέρασε μεγάλο μέρος της υπερπαραγωγικής του καριέρας με τους Χιούστον Ρόκετς