Ένας πιτσιρικάς είδε τον Κόνατον και έψαχνε τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ένας πιτσιρικάς είδε τον Κόνατον και έψαχνε τον Αντετοκούνμπο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:33 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 17.08.2023

Ο Πατ Κόνατον κατά τη διάρκεια ενός event που διοργανώνει ο ίδιος συναντήθηκε με τους νεαρούς φαν του αθλήματος, τους έδωσε αυτόγραφο και σύντομα κατάλαβε πως βλέποντάς τον όλοι έψαχναν τον συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

O Πατ Κόνατον είναι ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς και τώρα -εν μέσω καλοκαιριού- θυμήθηκε την επίδραση που έχει ο Greek Freak σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη. Το πόσο επηρεάζει το μπάσκετ, το κοινό που παρακολουθεί το άθλημα, αλλά και το άτομό του. 

Κάνοντας βόλτες με ένα αμαξίδιο σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι γκολφέρ για να μετακινούνται πάνω στο γκαζόν, ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ συνάντησε κάποιους πιτσιρικάδες. Πρόκειται για παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκπαίδευσής που διαχειρίζεται ο ίδιος υπό την αιγίδα του «Pat Connaughton Fοundation» και όταν τον είδαν έτρεξαν προς το μέρος του. Έκαναν χειραψίες, ζήτησαν αυτόγραφα και ένα από τα παιδιά του είπε: «Έπρεπε να φέρεις και τον Γιάννη». 

Ο Κόνατον τους απάντησε πως «ο Γιάννης είναι στην Ελλάδα» και μετά απευθύνθηκε στην κάμερα: «Γιάννη, τα παιδιά δεν θέλουν εμένα. Θέλουν εσένα!», ενώ λίγη ώρα μετά παραδέχτηκε με χιούμορ μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) πως «πάντα βρίσκομαι στη σκιά του Αντετοκούνμπο. Ακόμα και στο δικό μου event».