Πρόστιμο - «μαμούθ» στον Χάρντεν για τις δηλώσεις του για τον Μόρεϊ

O Τζέιμς Χάρντεν στην Κίνα

i

Photo by Tang Yanjun/China News Service/VCG via Getty Images

Πρόστιμο - «μαμούθ» στον Χάρντεν για τις δηλώσεις του για τον Μόρεϊ

Νίκος Καλαμπάκας 20:39 - 22.08.2023

Το ΝΒΑ τιμώρησε τον Τζέιμς Χάρντεν με πρόστιμο 100.000 δολαρίων επειδή είχε εκφραστεί κατά του τζένεραλ μάνατζερ των Σίξερς!

«Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θέλω να είμαι μέρος ενός οργανισμού που συμμετέχει και αυτός. Αφήστε με το πω ξανά: Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θέλω να είμαι μέρος ενός οργανισμού που συμμετέχει και αυτός».

Με αυτά τα λόγια είχε επιτεθεί ο Τζέιμς Χάρντεν κατά του τζένεραλ μάνατζερ των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, κάτι που θα έπρεπε να είχε σκεφτεί καλύτερα πριν το κάνει.

Ο σούπερ σταρ του NBA κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Κίνα είχε εκφράσει παράπονα επειδή οι Σίξερς δεν ήθελαν να τον ανταλλάξουν, όμως τελικά αυτό θα του στοιχίσει το μάξιμουμ του προστίμου που μπορεί να επιβάλλει το ΝΒΑ στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100.000 δολαρίων για τις δηλώσεις του και πλέον θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός πριν ανοίγει το στόμα του.

Οι Σίξερς αρχικά σκέφτονταν να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με άλλες ομάδες προκειμένου να παραχωρήσουν τον παίκτη τους με ανταλλαγή. Ωστόσο τελικά αυτό δεν θα γίνει, αφού η ομάδα αποφάσισε να κρατήσει τον σούπερ σταρ της.

Αυτό δεν άρεσε και τόσο στον έμπειρο πόιντ γκαρντ που πίεσε καταστάσεις προκειμένου να αλλάξει φανέλα. Ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί για τους Κλίπερς, ομάδα στην οποία είχε παίξει και στο παρελθόν.

Οι Θάντερ «έκοψαν» τον Ισπανό Ουσμάν Γκαρούμπα, λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο - Τον Θέλουν οι Λέικερς, σκέφτεται την Ευρώπη (vids)
NBA

08:09 - 22.08.2023

Οι Θάντερ «έκοψαν» τον Ισπανό Ουσμάν Γκαρούμπα, λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο - Τον Θέλουν οι Λέικερς, σκέφτεται την Ευρώπη (vids)

Οι 21χρονος φόργουορντ/σέντερ, Ουσμάν Γκαρούμπα, είναι κομβικό μέλος της εθνικής Ισπανίας που θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι και… ελεύθερος μιας και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τον αποδέσμευσαν - Οι Λος Άντζελες Λέικερς ενδιαφέρονται, ενώ ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκέψεις επιστροφής στην Ευρώπη.

Τελικά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Μάλιστα, πολλοί δημοσιογράφοι του ΝΒΑ αναρωτιούνται κατά πόσο μπορεί ένας χαρακτήρας σαν τον Χάρντεν να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα και να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ξαφνικά η παραμονή του παίκτη στην ομάδα του αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Χάρντεν είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και δεν ανέχεται πολλά - πολλά. Η παραμονή του στους Σίξερς δεν αρέσει στον ίδιο. Τώρα με το πρόστιμο, η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα πιο αφόρητη και για τον παίκτη, αλλά και για την ομάδα του...