Επίθεση Χάρντεν στον πρόεδρο των Σίξερς: «Είναι ψεύτης, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε»

Ο Τζέιμς Χάρντεν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κίνα

i

(Photo by Tang Yanjun/China News Service/VCG via Getty Images)

Επίθεση Χάρντεν στον πρόεδρο των Σίξερς: «Είναι ψεύτης, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε»

Νίκος Καλαμπάκας 13:54 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 14.08.2023

Απασφάλισε ο Τζέιμς Χάρντεν κατά του τζένεραλ μάνατζερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ...

Τη δυσαρέσκειά του για τον πρόεδρο των Σίξερς εξέφρασε ο Τζέιμς Χάρντεν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Κίνα.

Ο γκαρντ των Σίξερς στο άκουσμα της είδησης ότι η ομάδα του δεν θέλει να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρησή του, έγινε έξαλλος και έριξε ευθύνες στον Ντάριλ Μόρεϊ, επισημαίνοντας ότι δεν θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα στην οποία έχει ρόλο ο ισχυρός άνδρας της Φιλαδέλφεια:

«Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θέλω να είμαι μέρος ενός οργανισμού που συμμετέχει και αυτός. Αφήστε με το πω ξανά: Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θέλω να είμαι μέρος ενός οργανισμού που συμμετέχει και αυτός», υπερτονίζει ο σούπερ σταρ των Σίξερς, βάζοντας... φωτιά στην ομάδα.

Οι Σίξερς έκαναν πρόσφατα γνωστό ότι σταματούν τις συζητήσεις για την ανταλλαγή του Χάρντεν και αυτή ήταν η πρώτη επίσημη αντίδραση του παίκτη, που δεν φαίνεται πρόθυμος να βάλει νερό στο κρασί του.

Η ομάδα του είχε μιλήσει με πολλούς οργανισμούς από το ΝΒΑ, εξετάζοντας όλα τα σενάρια ανταλλαγής του. Οι Κλίπερς ήταν η ομάδα που προτιμούσε ο ίδιος και φαίνονταν να έχουν προβάδισμα στην κούρσα της απόκτησής του, όμως η Φιλαδέλφεια τράβηξε... χειρόφρενο στις προθέσεις τους!

Ο Γκασόλ εξήγησε πως «δεν θα ήμουν εδώ αν δεν σε είχα γνωρίσει» και αναφερόταν στον Κόμπι Μπράιαντ (vid)
NBA

10:12 - 13.08.2023

Ο Γκασόλ εξήγησε πως «δεν θα ήμουν εδώ αν δεν σε είχα γνωρίσει» και αναφερόταν στον Κόμπι Μπράιαντ (vid)

Εξήγησε αναλυτικά όλους τους λόγους που τον τοποθέτησαν στο υψηλό επίπεδο, τον έκαναν πρωταθλητή και ανέπτυξαν το παιχνίδι και το μυαλό του. Όλα αυτά τα προσέφερε στον Πάου Γκασόλ ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ και στην ομιλία του Ισπανού τη μέρα που μπήκε στο Hall of Fame δεν μπορούσε παρά να πει την αλήθεια!

Ο ειδικός στα θέματα του ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, σε θέμα του για τον Χάρντεν επισημαίνει ότι ο παίκτης είναι αρκετά δυσαρεστημένος με την ομάδα και τους χειρισμούς της, ενώ κατηγορεί τον Ντάριλ Μόρεϊ ότι δεν του πρότεινε ποτέ το ανώτατο εγγυημένο συμβόλαιο, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον των Σίξερς εφόσον διατηρήσουν τον Χάρντεν στο ρόστερ τους.