Ο Χάρντεν τρώει μπέργκερ και διασκεδάζει μέχρι τα ξημερώματα περιμένοντας την ανταλλαγή του από τους Σίξερς (vid)

Ο Χάρντεν τρώει μπέργκερ και διασκεδάζει μέχρι τα ξημερώματα περιμένοντας την ανταλλαγή του από τους Σίξερς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:37 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 26.07.2023

Μετά τις διακοπές στη Μύκονο ο Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό εντός των συνόρων. Η τελευταία του έξοδος ήταν σε κλαμπ, παρέα με τον Πι Τζέι Τάκερ και το στιγμιότυπο που... βουτάει τέσσερα μπέργκερ για να ανακτήσει δυνάμεις έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Είναι ένα από τα πιο φημισμένα party animal του ΝΒΑ. Η έντονη δράση του Τζέιμς Χάρντεν δεν περιορίζεται μέσα στο παρκέ. Τα highlights τις καριέρας του, περιλαμβάνουν πολλές περίτεχνες ντρίμπλες, εκατοντάδες τρίποντα και θαυμάσιες πάσες. Ακόμα και στα 34 του ολοκλήρωσε τη σεζόν του με τους Σίξερς ως κορυφαίος στις ασίστ (10,7) ολόκληρου του πρωταθλήματος. 

Πλέον έχει ζητήσει ανταλλαγή από την ομάδα της Φιλαδέλφεια, που με τη σειρά της δεν έχει βρει ακόμα προορισμό για τον σούπερ σταρ, κυρίως γιατί καμία ομάδα δεν προσφέρει κάτι πολύ... δυνατό. 

Ο Χάρντεν έχει εξηγήσει πως θέλει να παίξει με τους Κλίπερς στο Λ.Α. παρέα με τον Πολ Τζορτζ, τον Κουάι Λέοναρντ και τον Ράσελ Ουέστμπρουμ, με τον οποίο συνυπήρξαν και στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Περιμένοντας λοιπόν να δει αν θα προκύπτει μία ανταλλαγή στους Καλιφορνέζους ή οπουδήποτε αλλού, περνάει το καλοκαίρι με το γνωστό του πρόγραμμα: Χορός, μουσική, ποτά και τα συναφή... 

Προ ημερών έκανε και το πέρασμά του από τη Μύκονο. Τώρα, συνεχίζει τις διακοπές του αλλού, παρέα με τον συμπαίκτη του στη Φιλαδέλφεια και πρώην παίκτη του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ. Μάλιστα, στην πρόσφατη εξοδό του ένα στιγμιότυπο έγινε viral. Μάλιστα, το βίντεο το ανήρτησε και το ESPN, γεγονός που εκνεύρισε τον Χάρντεν καθώς θεώρησε πως υπήρχε δόση κακεντρέχειας. 

Πάντως, τα πειράγματα προς το πρόσωπό του την ώρα που παρουσιάζεται ιδρωμένος από τον ασταμάτητο χορό, με... κέφι, αλλά και πεινασμένος δημιούργησε αμέτρητα μιμίδια στο διαδίκτυο. Ειδικά τη στιγμή που το πλάνο τον δείχνει πεινασμένο να αρπάζει τρία μπέργκερ και να ψάχνει το τέταρτο οδήγησε τον λαό σε ασταμάτητα ειρωνικά σχόλια. 

Το πάρτι του Σακίλ στο νησί των Ανέμων (vids)
NBA

08:35 - 26.07.2023

Το πάρτι του Σακίλ στο νησί των Ανέμων (vids)

Η Μύκονος χόρεψε στους ηλεκτρονικούς ρυθμούς του θρυλικού σέντερ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος περιοδεύει τον πλανήτη ως DJ Diesel και προσπαθεί να διασκεδάσει όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ακριβά για να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά.

Ο Χάρντεν έχει επικριθεί για την αγωνιστική του κατάσταση και τα παραπανήσια κιλά του και αυτό το καλοκαίρι δεν έχει δημοσιευθεί (σχεδόν) κανένα βίντεο με προπόνησή του. Μόνο με νυχτοπερπατήματα και δεν αποκλείεται αυτό να δυσκολεύει κι άλλο τους Σίξερς στην αναζήτηση ομάδας για να κάνουν μία ανταλλαγή.