Στα άκρα με τους Σίξερς ο Χάρντεν...

Στα άκρα με τους Σίξερς ο Χάρντεν...

Χρήστος Τσάλτας 09:03 - 27.09.2023

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Φιλαδέφλεια και τους Σίξερς, έχει καταφερθεί εναντίον του Ντάριλ Μόρεϊ και ετοιμάζει νέες κινήσεις, δείχνοντας πως δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα των Σίξερς τη νέα σεζόν.

Η επιθυμία του Τζέιμς Χάρντεν είναι μία και συγκεκριμένη. Και δεν άλλάζει. Θέλει να αποχωρήσει από τους Φιλαδέλφεια 76ερς, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς να μοιάζουν ο ιδανικός προορισμός στα μάτια του, ώστε να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα που τόσο λείπει από τη συλλογή του.

Ο «Μούσιας» έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να μην συνεχίσει στην Πενσιλβάνια, καθώς δεν θεωρεί πως το fit μεταξύ αυτού και της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό. Κάθε άλλο. Νιώθει πως δεν έχει το χώρο να δράσει όπως θέλει, δεν βρίσκεται άνετα εντός των τειχών και θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Την ίδια ώρα στους Σίξερς υπάρχει και ο Ντάριλ Μόρεϊ. Ένας άνθρωπος τον οποίο ο Χάρντεν δεν δίστασε να αποκαλέσει ψεύτη, σε ανοιχτή εκδήλωση, δείχνοντας πως δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί του πλέον. Κι όλα αυτά έπειτα από μια πολύ καλή συνεργασία στο Χιούστον και τους Ρόκετς.

Οι κινήσεις του Χάρντεν όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ο χαρισματικός πλέι μέικερ ετοιμάζει μπαράζ δράσεων προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, που είναι η αποχώρηση από την Φιλαδέλφεια. Σε πρώτη φάση δεν θα δώσει το παρόν στην Media Day της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο να μην βρεθεί και στο προπονητικό κέντρο κατά τις πρώτες μέρες των προπονήσεων.

Αντίστοιχη κίνηση είχε κάνει και ο Μπεν Σίμονς, to 2021, με τον Αυστραλό άσο να παραχωρείται μέσω ανταλλαγής στα μέσα εκείνης της σεζόν. Για την ώρα πάντως οι Σίξερς δεν συζητούν ενδεχόμενο ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν, με τον Νικ Νερς να υπολογίζει κανονικά τον άλλοτε γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.