Ο Άντονι Έντουαρντς απέκτησε στο ημερολόγιο της Ατλάντα μία μέρα αφιερωμένη σ' αυτόν! (vids)

Ο Άντονι Έντουαρντς απέκτησε στο ημερολόγιο της Ατλάντα μία μέρα αφιερωμένη σ' αυτόν! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:05 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 24.09.2023

Εργάζεται ως σούπερ σταρ του ΝΒΑ στη Μινεσότα, αλλά ο Άντονι Έντουαρντς κατάγεται από την Ατλάντα και ο δήμαρχος της πόλης αποφάσισε να του αφιερώσει μία μέρα προς τιμήν του. Στο εξής, η 5η Αυγούστου κάθε χρόνο στο ημερολόγιο της πόλης θα αναφέρεται ως «Ημέρα Άντονι Έντουαρντς».

Στον σύγχρονο κόσμο υπάρχει Παγκόσμια Μέρα για το οτιδήποτε. Κατά πάσας ασθενείας, ημέρα κατά κάθε κακού και υπέρ κάθε καλού. Πλέον, στο ημερολόγιο της Ατλάντα υπάρχει και η ημέρα αφιερωμένη στον Άντονι Έντουαρντς

Ο νεαρός σούπερ σταρ αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της πολιτείας Τζόρτζια, εκεί που εδρεύουν οι Ατλάντα Χοκς. Μάλιστα, οι άνθρωποι της πόλης αποφάσισαν πως οφείλουν (;) να αφιερώσουν μία μέρα στον 22χρονο αθλητή. Κοίταξαν το ημερολόγιό τους και είδαν την ύπαρξη ενός κενού στις 5 του Αυγούστου. Έτσι, μιας και ο Έντουαρντ βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή με σκοπό βέβαια να παρουσιάσει και να προωθήσει το πρώτο παπούτσι (με την Adidas) που θα έχει την υπογραφή του, ενημερώθηκε και για την απόφαση του Δημάρχου Αντρέ Ντίκενς και των συνεργατών του. 

Εκπρόσωπος της πόλης, πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε στον ίδιο, αλλά και στους παραβρισκόμενους, την τιμητική προς τον Άντονι Έντουαρντς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο αθλητής το χάρηκε, ίσως και να συγκινήθηκε, αλλά σύντομα θα μεταφερθεί στη Μινεσότα.

Nτουράντ: «Είστε τρελοί αν πιστεύετε ότι η Euroleague είναι πιο απαιτητική από το ΝΒΑ»
NBA

10:05 - 24.09.2023

Nτουράντ: «Είστε τρελοί αν πιστεύετε ότι η Euroleague είναι πιο απαιτητική από το ΝΒΑ»

Όταν ο Κέβιν Ντουράντ είδε πως πολλαπλασιάζονται οι απόψεις που θεωρούν πως στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις απ' ότι στο ΝΒΑ, έγινε... έξαλλος. Κι αφού έβρισε έναν χρήστη που θεωρεί πως ο Τζοέλ Εμπίντ δεν μπορεί να βάλει 30 πόντους στην Euroleague κατέληξε πως «είστε ολοι τρελοί»!

Εκεί με τους Τίμπεργουλβς θα προετοιμαστεί για την τέταρτη σεζόν του στο ΝΒΑ και πλέον αφού ηγήθηκε της Team USA και έκανε καταπληκτικά παιχνίδια σε ένα αποτυχημένο σε ομαδικό επίπεδο τουρνουά (οι ΗΠΑ τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο) ετοιμάζεται για μία επιτυχία με τους Λύκους. Η πρόκριση στα Play Offs αποτελεί πλέον το μίνιμουμ, καθώς πέρσι η ομάδα μπήκε ως 8η και τελευταία στην δυτική περιπέτεια και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο (με 4-1 νίκες) από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς. Σε αυτή την πορεία ο Έντουαρντς είχε 24,6 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ.