Nτουράντ: «Είστε τρελοί αν πιστεύετε ότι η Euroleague είναι πιο απαιτητική από το ΝΒΑ»

Κέβιν Ντουράντ

i

© Intime

Nτουράντ: «Είστε τρελοί αν πιστεύετε ότι η Euroleague είναι πιο απαιτητική από το ΝΒΑ»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:05 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 24.09.2023

Όταν ο Κέβιν Ντουράντ είδε πως πολλαπλασιάζονται οι απόψεις που θεωρούν πως στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις απ' ότι στο ΝΒΑ, έγινε... έξαλλος. Κι αφού έβρισε έναν χρήστη που θεωρεί πως ο Τζοέλ Εμπίντ δεν μπορεί να βάλει 30 πόντους στην Euroleague κατέληξε πως «είστε ολοι τρελοί»!

Ο Λούκα Ντότσιτς εδώ και καιρό έχει εξηγήσει πως θεωρεί ότι «είναι πολύ πιο δύσκολο να σκοράρεις στην Euroleague, απ' ότι στο ΝΒΑ». Και πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη, έχει στεφθεί πρωταθλητής με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τώρα στο ΝΒΑ είναι από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ. Πέρσι είχε 32,4 πόντους και μόνο ο MVP Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς είχε περισσότερους από αυτόν. Η γνώμη του... μετράει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι συμφωνούν μαζί του. 

Ο Κέβιν Ντουράντ για παράδειγμα, είναι κάθετος και μάλιστα, έγινε... έξαλλος όταν σε μία συζήτηση που άνοιξε στο διαδίκτυο αρκετοί άρχισαν να υποστηρίζουν την άποψη που εκφράζεται από τον Ντόντσιτς, αλλά και από αρκετούς παίκτες του ΝΒΑ που προέρχονται από την Γηραιά Ήπειρο. 

Ο ίδιος δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τα δικά του χαρίσματα ως ένας από τις μεγαλύτερες επιθετικές μηχανές που... γέννησε ποτέ το ΝΒΑ. Έχει βάλει ήδη 26.892 πόντους σε μία καριέρα που ξεκίνησε στο Σιάτλ το 2007 και από πέρσι συνεχίζεται στο Φοίνιξ για λογαριασμό των Σανς. Στα 35 του βρίσκεται στην 13η θέση των σκόρερς όλων των εποχών στον «μαγικό πλανήτη» και σκοπεύει να μπει σύντομα στην πρώτη δεκάδα. 

Συγκινημένος ο Μαμουκελασβίλι έπαιξε πινγκ πονγκ με τον Μανού Τζινόμπιλι - «Πως τα φέρνει η ζωή», αναρωτήθηκε (vid)
NBA

09:22 - 24.09.2023

Συγκινημένος ο Μαμουκελασβίλι έπαιξε πινγκ πονγκ με τον Μανού Τζινόμπιλι - «Πως τα φέρνει η ζωή», αναρωτήθηκε (vid)

Ένας πρώην σούπερ σταρ των Σπερς και τέσσερις φορές πρωταθλητής, ο Μανού Τζινόμπιλι, πάτησε το πόδι του στο Σαν Αντόνιο και όλα τα βλέμματα έφυγαν από τον Ουμπανιαμά και πήγαν πάνω του. Ο Αργεντίνος μάλιστα, έπαιξε πινγκ πονγκ με τον ανταγωνιστικό Σάντρο Μαμουκελασβίλι, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που... έζησε!

Ως εκ τούτου και η δική του γνώμη μετράει, άσχετα αν δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη και (μάλλον) ούτε πρόκειται. Οπότε θεώρησε υποχρέωσή του να απαντήσει στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά όταν ένας χρήστης με βεβαιότητα είπε πως «το ΝΒΑ είναι εύκολο. Η Euroleague είναι δύσκολη. Ολοι το λένε. Ο Εμπίντ δεν θα μπορούσε να βάζει 30 στην Ευρώπη». Τι έκανε ο Ντουράντ; Αφού πρώτα τον έστειλε να πάει να... συνουσιαστεί, κατέληξε πως «είστε όλοι τρελοί» και πάτησε «Log Out».