Συγκινημένος ο Μαμουκελασβίλι έπαιξε πινγκ πονγκ με τον Μανού Τζινόμπιλι - «Πως τα φέρνει η ζωή», αναρωτήθηκε (vid)

Συγκινημένος ο Μαμουκελασβίλι έπαιξε πινγκ πονγκ με τον Μανού Τζινόμπιλι - «Πως τα φέρνει η ζωή», αναρωτήθηκε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:22 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 24.09.2023

Ένας πρώην σούπερ σταρ των Σπερς και τέσσερις φορές πρωταθλητής, ο Μανού Τζινόμπιλι, πάτησε το πόδι του στο Σαν Αντόνιο και όλα τα βλέμματα έφυγαν από τον Ουμπανιαμά και πήγαν πάνω του. Ο Αργεντίνος μάλιστα, έπαιξε πινγκ πονγκ με τον ανταγωνιστικό Σάντρο Μαμουκελασβίλι, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που... έζησε!

Στις εξωτερικές εγκαταστάσεις των Σαν Αντόνιο Σπερς, εκεί που όλοι περιμένουν να δουν τον Βικτόρ Ουμπανιάμα να περιφέρεται με το γνωστό πλέον γυαλί του και τις θρυλικές (ήδη) παντόφλες του, τις τελευταίες ώρες το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εστιάζει σε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στην ιστορία της πόλης. Ο Μανού Τζινόμπιλι είναι στο Τέξας, ως επίτιμος καλεσμένος των Σπυρουνιών και φυσικά ως ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα για να κατακτηθούν τέσσερα πρωταθλήματα: 2003, 2005, 2007, 2014.

Κι αφού ο Αργεντίνος έκανε θαύματα στα παρκέ του ΝΒΑ (2002-2018), τώρα έπιασε τη ρακέτα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Του πινγκ πονγκ, δηλαδή. Μάλιστα, με στυλ και τεχνική υψηλού επιπέδου, ο 46χρονος Μανού προσπάθησε να εντυπωσιάσει τα πλήθη. Και τα κατάφερε! Μόνο που απέναντί του βρέθηκε ένας νυν παίκτης της ομάδας, ο οποίος ξεκάθαρα φαίνεται (στο βίντεο που ακολουθεί) πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε το συγκεκριμένο απαιτητικό άθλημα. Ούτε η δεύτερη. Ο Γεωργιανός φόργουορντ, Σάντρο Μαμουκελασβίλι, ήταν ανταγωνιστικός και κυρίως ήταν συγκινημένος. Στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ζούσε εκείνη τη στιγμή. 

Ο 52χρονος Βιν Μπέικερ καρφώνει και ο Αντετοκούνμπο... υποκλίνεται - Ο Greek Freak συνάντησε και τον Ολάζουον (vids)
NBA

07:31 - 24.09.2023

Ο 52χρονος Βιν Μπέικερ καρφώνει και ο Αντετοκούνμπο... υποκλίνεται - Ο Greek Freak συνάντησε και τον Ολάζουον (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα προπόνησης εν όψει της νέας σεζόν και ο βοηθός προπονητή της ομάδας και πρώην σούπερ σταρ των Μπακς, Βιν Μπέικερ, του δείχνει έναν ακόμα τρόπο που μπορεί να σκοράρει. Στα 52 του τελείωσε τη φάση με κάρφωμα και άφησε στόματα ανοικτά. Εν τω μεταξύ ο Greek Freak ξεκίνησε προπονήσεις και με τον θρυλικό Χακίμ Ολάζουον.

Αργότερα όταν οι Σπερς επικοινώνησαν μέσω κοινωνικών δικτύων την παρουσία του Τζινόμπιλι στην πόλη και ανήρτησαν το... ντέρμπι με τον Μαμουκελασβίλι, ο 24χρονος αναδημοσίευσε στο προφίλ του το highlight και αναρωτήθηκε: «Παίζω στα αλήθεια πινγκ πονγκ με τον Μανού. Τι ζωή! Είμαι ευλογημένος».