Το Ορλάντο δεν αστειεύεται και η Οκλαχόμα δεν σταματά να σκέφτεται την κορυφή (vids)

Το Ορλάντο δεν αστειεύεται και η Οκλαχόμα δεν σταματά να σκέφτεται την κορυφή (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:17 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 07.03.2024

Οι Ορλάντο Μάτζικ παραμένουν σε τρομερή κατάσταση, νίκησαν στην Ουάσινγκτον τους Ουίζαρντς και μάλιστα πλέον ρίχνουν βλέμματα ακόμα και στην πρώτη τετράδα της Ανατολής. Στην άλλη πλευρά, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησε στο Πόρτλαντ και παραμένει στην κορυφή της Δύσης με συγκάτοικους τους Τίμπεργουλβς. Τα αποτελέσματα από τα ματς ξημερώματα Πέμπτης (7/3) και η κατάταξη του ΝΒΑ.

Τη μέρα που οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπλέχτηκαν στα... δίχτυα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Σακραμέντο Κινγκς νίκησαν στο Λ.Α. τους Λέικερς, το πρόγραμμα (ξημερώματα Πέμπτης 7/3) περιελάμβανε άλλες έξι συναντήσεις.

Σε αυτές, οι Κλίπερς πήραν μία σπουδαία νίκη στο Χιούστον επί των Ρόκετς (122-116), αλλά δύο ήταν οι ομάδες που συνέχισαν το έργο τους και μάλιστα δείχνουν ικανές να το ολοκληρώσουν.

Οι Ορλάντο Μάτζικ πλέον, είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στην Ανατολής, όχι γιατί νίκησαν και στην Ουάσινγκτον τους Ουίζαρντς (119-109), αλλά γιατί πλέον με τις 8 νίκες τους στα τελευταία 10 ματς, έχουν συνολικό ρεκόρ 37-26 και λόγω των προβλημάτων τραυματισμών των Νικς και των Σίξερς, φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο ακόμα και για την τετράδα της περιφέρειας. Εκεί όπου οι Μπόστον Σέλτικς θα κατοχυρώσουν σύντομα το Νο 1 και οι Μπακς με τους Καβαλίερς φαίνεται πως θα... μονομαχήσουν μέχρι τέλος για τη δεύτερη θέση.

Πέραν από τους Μάτζικ που παραμένουν στην τροχιά τους, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πλέον έχουν περάσει στο επόμενο επίπεδο. Ο Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ για δεύτερη σεζόν παίζει σε επίπεδα MVP, έχει πάνω από 30 πόντους μέσο όρο και αφού την περασμένη περίοδο τοποθέτησε την ομάδα του στην post season, τώρα είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την τοποθετήσει στην κορυφή της Δύσης.

O Αντετοκούνμπο επέστρεψε υγιής, αλλά οι Μπακς διασύρθηκαν στο Γκόλντεν Στέιτ (vids)
NBA

08:26 - 07.03.2024

O Αντετοκούνμπο επέστρεψε υγιής, αλλά οι Μπακς διασύρθηκαν στο Γκόλντεν Στέιτ (vids)

Με 35 πόντους διαφορά και τελικό σκορ 125-90 έχασαν οι Μπακς στο Γκόλντεν Στέιτ και το μόνο θετικό της ιστορίας ήταν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε και δεν έχει κανένα πρόβλημα στον αχίλλειο που τον ταλαιπώρησε προ ωρών.

Μετά τη νέα επιτυχία επί των Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ (128-120) συνεχίζουν να... εφάπτονται με τους Μινεσότα Τίμπεργουλς. Και οι δύο έχουν 43-19 και μοιράζονται ουσιαστικά την πρώτη θέση. Μία θέση βέβαια, που σφετερίζονται και οι Ντένβερ Νάγκετς (42-20) και οι Κλίπερς (40-21).

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!