Ο Ντουράντ «κατάπιε» τους Πέισερς, «διπλά» για Σέλτικς και Νάγκετς
i

@Photo by Christian Petersen/Getty Images

Ο Ντουράντ «κατάπιε» τους Πέισερς, «διπλά» για Σέλτικς και Νάγκετς

Χρήστος Τσάλτας 07:51 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:21 - 22.01.2024

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ασταμάτητος και με μια μεγάλη εμφάνιση έβαλε στα καλάθια τους Ιντιάνα Πέισερς, την ώρα που οι Ντένβερ Νάγκετς πέρασαν από την Ουάσιγκτον, χάρη στο κρεσέντο του Νίκολα Γιόκιτς, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς «άλωσαν» το Χιούστον.

Ακόμα μια γεμάτη μέρα στα παρκέ του ΝΒΑ, με τη δράση να είναι καταιγιστική και τους σταρ της λίγκας να χαρίζουν εντυπωσιακές φάσεις.

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε κέφια, απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς και πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης οδήγησε τους Φοίνιξ Σανς σε ακόμα μια νίκη. O KD σταμάτησε στους 40 πόντους απέναντι στην ομάδα του Ρικ Καρλάιλ, με τους «ήλιους» να επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία τους και να ανεβαίνουν στο 24-18, την ώρα που οι Πέισερς γνώρισαν δεύτερη διαδοχική ήττα με τον Πασκάλ Σιάκαμ στο ρόστερ τους, υποχωρώντας στο 24-19.

Οι Μπόστον Σέλτικς έβγαλαν αντίδραση για την ήττα από τους Ντένβερ Νάγκετς, στο TD Garden. Η ομάδα του Τζόε Μαζούλα αντιμετώπισε τους Χιούστον Ρόκετς, στο Τέξας και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, χάρη στους 32 πόντους του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Έτσι, ανέβηκε στο 33-10, εδραιώνοντας την παρουσία της στην κορυφή της Ανατολής, την ίδια ώρα που το triple double του Αλπερέν Σενγκούν (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ) δεν ήταν αρκετό.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε κέφια στην DC και οι Ντένβερ Νάγκετς πέρασαν από την Capital One Arena. Οι Ουίζαρντς έδειξαν μαχητικό πρόσωπο μεν, αλλά η εικόνα τους δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα. Ο Τζόκερ έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ με 42 πόντους και 12 ριμπάουντ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Στην αντίπερα όχθη, οι 15 πόντοι και οι 13 ασίστ του Τάιους Τζόουνς δεν αρκούσαν για τους «μάγους» από την Ουάσιγκτον.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η άνετη νίκη των Ορλάντο Μάτζικ, που με τον Πάολο Μπανκέρο να κάνει ηγετική εμφάνιση (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ) επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ, ενώ οι Λος Άντζελες Λέικερς συνέχισαν σε υψηλές πτήσεις, επικρατώντας εύκολα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, εντός έδρας.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:

Λος Άντζελες Κλίπερς - Μπρούκλιν Νετς 125-114

Ουάσιγκτον Ουίζαρντς - Ντένβερ Νάγκετς 104-113

Ορλάντο Μάτζικ - Μαϊάμι Χιτ 105-87

Χιούστον Ρόκετς - Μπόστον Σέλτικς 107-116

Φοίνιξ Σανς - Ιντιάνα Πέισερς 117-110

Λος Άντζελες Λέικερς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 134-110