Μέγας είσαι Μπούκερ: Η παράσταση 52 πόντων κόντρα στους Πέλικανς (vid)

Ντέβιν Μπούκερ

i

@Photo by Sean Gardner/Getty Images

Μέγας είσαι Μπούκερ: Η παράσταση 52 πόντων κόντρα στους Πέλικανς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:41 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 20.01.2024

Οι Φοίνιξ Σανς πέρασαν εμφατικά από τη Νέα Ορλεάνη, επικρατώντας των Πέλικανς, σε ένα παιχνίδι που ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ασταμάτητος, μετρώντας 52 πόντους.

Οι Φοίνιξ Σανς αφήνουν πίσω τα σκαμπανεβάσματα των προηγούμενων εβδομάδων και πλέον ανεβάζουν στροφές όλο και περισσότερο. Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ αντιμετώπισε τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, εκτός έδρας και πήρε μια εμφατική νίκη με 123-109.

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Ντέβιν Μπούκερ. Ο D-Book ήταν... στη ζώνη για ακόμα ένα βράδυ, δείχνοντας πως είναι ένας από τους πιο πλήρεις γκαρντ στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Η ικανότητά του στην εκτέλεση είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και το «κρύο αίμα» του στις κρίσιμες στιγμές κάθε αγώνα.

Αυτή τη φορά ο Μπούκερ φρόντισε να δείξει πως όταν παίρνει... φωτιά δύσκολα τον σταματάει κανείς. Στα 37 λεπτά που έμεινε στο παρκέ έδωσε μια σπουδαία μπασκετική παράσταση με 52 πόντους, 18/30 σουτ, 6/11 τρίποντα, 10/10 βολές, ενώ πρόσθεσε 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, για να «γεμίσει» ακόμα περισσότερο τη στατιστική του.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές του D-Book στο παιχνίδι κόντρα στους Πέλικανς.