Το «Poor Things» πήγε στο Λος Άντζελες: Λάνθιμος και Στόουν είδαν από κοντά το Λέικερς - Σανς (vids)
i

© photo by Kevork Djansezian / Getty Images / Ideal Images

Το «Poor Things» πήγε στο Λος Άντζελες: Λάνθιμος και Στόουν είδαν από κοντά το Λέικερς - Σανς (vids)

Sportal newsroom 10:17 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 12.01.2024

Ο Γιώργος Λάνθιμος κι η «μούσα» του Έμα Στόουν παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Φοίνιξ Σανς, την ίδια περίοδο που στις Αίθουσες προβάλλεται η νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη που έχει ήδη κερδίσει σπουδαία βραβεία και ετοιμάζεται για τα Οσκαρ.

Στο Λος Άντζελες παραδοσιακά δίνουν το «παρών» στους αγώνες των Λέικερς πολλοί και μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ. Άλλωστε στη... γειτονιάς του κατοικούν μερικά από τα λαμπερότερα αστέρια της έβδομης τέχνης. 

Στην αναμέτρηση λοιπόν, των «Λιμνανθρώπων» με τους Φοίνιξ Σανς στην Crypto Arena, στην πρώτη σειρά των κερκίδων εμφανίστηκε ο Γιώργος Λάνθιμος κι η Έμα Στόουν, λίγες μέρες αφότου αμφότεροι κέρδισαν Χρυσή Σφαίρα για το Poor Things. Ο πρώτος για την σκηνοθεσία του (στην καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ) και η δεύτερη για την καλύτερη ερμηνεία γυναίκας ηθοποιού.  

Τόσο ο Λάνθιμος όσο και η Στόουν τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και πολλοί θαυμαστές που βρέθηκαν στο γήπεδο έσπευσαν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί τους. 

Ο κορυφαίος σκηνοθέτης, που για μία ακόμα χρονιά η ταινία του θα προταθεί για όσκαρ είναι λάτρης του μπάσκετ, μάλιστα στα νιάτα του αγωνίστηκε στο Παγκράτι και είναι υποστηρικτής των Λέικερς, ενώ η «μούσα» του φορούσε καπέλο Φοίνιξ Σανς και πανηγύριζε στα καλάθια του Μπράντλεϊ Μπιλ, του Ντέβιν Μπούκερ και του Κέβιν Ντουράντ. 

Οι δύο καλλιτέχνες αποχώρησαν από την Crypto Arena μερικά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν το ματς είχε ήδη κριθεί υπέρ των Σανς

«Καύσωνας» με +33 στο Μιλγουόκι: Οι Μπακς διέλυσαν τους Σέλτικς και ξεκούρασαν τον Αντετοκούνμπο (vids)
NBA

08:18 - 12.01.2024

«Καύσωνας» με +33 στο Μιλγουόκι: Οι Μπακς διέλυσαν τους Σέλτικς και ξεκούρασαν τον Αντετοκούνμπο (vids)

Μετά από διαδοχικές ήττες και έντονο προβληματισμό για τις επιδόσεις τους οι Μπακς συνάντησαν τους Σέλτικς, που ετράπησαν σε άτακτη φυγή από το Μιλγουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του τους διέλυσαν με σκορ 135-102 και... όλα είχαν τελειώσει στο ημίχρονο! Ο Θανασης βρήκε χρόνο και έβαλε 6 πόντους σε λιγότερα από 9 λεπτά συμμετοχής.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λάνθιμος κι η Έμα Στόουν τον Μάιο του 2022 είχαν βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό και μάλιστα έφεραν γούρι στους «ερυθρόλευκους», καθώς επικράτησαν με 99-94 των Μονεγάσκων κλείνοντας θέση στο Final 4 του Βελιγραδίου. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!