Ο πρώτος ημιτελικός προέκυψε: Νάγκετς και Σανς ακονίζουν τα... μαχαίρια - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Νίκολα Γιόκιτς

i

© photo by Ethan Mito / Getty Images / Ideal Images

Ο πρώτος ημιτελικός προέκυψε: Νάγκετς και Σανς ακονίζουν τα... μαχαίρια - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Γιώργος Γαβριλάκης 08:46 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 26.04.2023

Οι Χοκς νίκησαν στη Βοστώνη και δεν επέτρεψαν στους Σέλτκς να προκριθούν από τώρα στα ημιτελικά της Ανατολής, την ίδια ώρα που στην άλλη πλευρά των ΗΠΑ, οι Νάγκετς απέκλεισαν τους Κλίπερς και θα συναντήσουν τους Σανς, που... ξεμπέρδεψαν με τους Κλίπερς.

Τρεις ομάδες είχαν την ευκαιρία τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/4) να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τον πρώτο γύρο των play offs και να πάρουν τη πρόκριση στα ημιτελικά των περιφερειών. 

Οι Ντένβερ Νάγκετς και οι Φοίνιξ Σανς κατάφεραν να... ξεμπερδέψουν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς αντίστοιχα και οι δυο τους θα κοντραριστούν στον επόμενο γύρο της δυτικής περιφέρειας με στόχο τους τελικούς της Δύσης. Εκεί που οι Λέικερς ζητάνε τον τρίτο εισιτήριο (κόντρα στους Γκρίζλις) και οι Ουόριορς προσπαθούν να καταβάλουν τους εντυπωσιακούς Κινγκς, με τη σειρά να είναι στο 2-2. 

Η θεωρία συνωμοσίας που δεν διαψεύστηκε ποτέ - Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι γιος του Μάικλ Τζόρνταν! (vid)
NBA

13:19 - 25.04.2023

Η θεωρία συνωμοσίας που δεν διαψεύστηκε ποτέ - Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι γιος του Μάικλ Τζόρνταν! (vid)

Στον «μαγικό πλανήτη» η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας αναφέρει πως ο Τζίμι Μπάτλερ είναι βιολογικό τέκνο του Μάικλ Τζόρνταν και υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε αυτή τη σχέση. Οι Μιλγουόκι Μπακς πάντως, μάλλον αρχίζουν να το πιστεύουν βλέποντάς τον να τους καταστρέφει στο Game 4, όπως ο θρυλικός MJ κατέστρεφε τους προσωπικούς του αντιπάλους τα χρόνια της κυριαρχίας του.

Αντίθετα, οι Μπόστον Σέλτικς δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν από τώρα την πρόκριση, διότι ηττήθηκαν από τους Ατλάντα Χοκς και μπαίνουν σε περιπέτειες. Παρά το γεγονός ότι τα Γεράκια αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Ντεζούντε Μάρεϊ, ο οποίος είχε επιτεθεί στον διαιτητή με το... κεφάλι του, ο Τρέι Γιανγκ ήταν καταπληκτικός και καθοριστικός. Το τρίποντο του έδωσε τη νίκη στους Χοκς και η σειρά μεταφέρεται στην Ατλάντα. Οι Κέλτες προηγούνται με 3-2, αλλά ξαφνικά αρχίζουν να προβληματίζουν με την παρουσία τους. 

Τα αποτελέσματα, ξημερώματα Τετάρτης (26/4)

Μπόστον Σέλτικς (3) - Ατλάντα Χοκς (2): 117-119
Ντένβερ Νάγκετς (4) - Μινεσότα Τίμπεργουλβς (1): 112-109
Φοίνιξ Σανς (4) - Λ.Α. Κλίπερς (1): 136-130

Το πρόγραμμα, ξημερώματα Πέμπτης (27/4)

02:00 / Κλίβελαντ Καβαλίερς (1) - Νιου Γιορκ Νικς (3)
02:30 / Μέμφις Γκρίζλις (1) - Λ.Α. Λέικερς (3)
04:30 / Μιλγουόκι Μπακς (1) - Μαϊάμι Χιτ (3)
05:00 / Σακραμέντο Κινγκς (2) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2)

NBA Play Offs 2023