Νέα σενάρια για Σλούκα και Ρεάλ - Τι γράφουν στην Ιταλία

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Νέα σενάρια για Σλούκα και Ρεάλ - Τι γράφουν στην Ιταλία

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:05 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 14.03.2023

Ο Κώστας Σλούκας έχει συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον από την Ρεάλ, όμως ο διεθνής γκαρντ, όπως γράφεται στην Ιταλία, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως είναι λογικό, πολλές ομάδες έχουν τον παίκτη στο στόχαστρό τους, καθώς δεν είναι πολλοί οι παίκτες αυτού του επιπέδου που θα είναι διαθέσιμοι. 

Δημοσιογράφος από την Ιταλία αναφέρει πως πράγματι η Ρεάλ θέλει να κάνει δικό της τον Κώστα Σλούκα, όμως οι Ισπανοί έρχονται δεύτεροι στην κούρσα για τον παίκτη, καθώς το πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. 

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κώστα Σλούκα, με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον διεθνή γκαρντ.

Σε ό,τι έχει με την Ρεάλ, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο στόχαστρο της Βασίλισσας είναι ο Ντάριους Τόμπσον, της Μπασκόνια, αλλά και ο Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι, όμως καμία από τις δύο δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ελεύθερο κάποιον από τους δύο παίκτες.