Οι Νικς πλέον έχουν ηγέτες και οι Τζαζ πέρασαν δύσκολα στο Madison (vids)
i

Τζούλιους Ραντλ, Νικς-Τζαζ / © photo by Evan Yu / Getty Images / Ideal Images

Οι Νικς πλέον έχουν ηγέτες και οι Τζαζ πέρασαν δύσκολα στο Madison (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:58 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 07:31 - 12.02.2023

Οι Μπράνσον και Ραντλ συνεργάζονται και βγάζουν... φωτιές, οι Νικς πήραν 69 πόντους από τα δύο τους αστέρια και οι Τζαζ έχασαν με 129-120 στη Νέα Υόρκη - Το Κλίβελαντ νίκησε το Σικάγο, άνετα η Ατλάντα το Σαν Αντόνιο.

Γι΄αυτό τον κάλεσαν στη Νέα Υόρκη. Γι' αυτό κι εκείνος άφησε πίσω του το Ντάλας. Οι Νικς ακριβοπληρωσαν τον Τζέιλεν Μπράνσον για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι κι' αυτός τώρα -με τον τρόπο του- ανταποδίδει.

Ο 26χρονος γκαρντ έβαλε 28 πόντους (τους 22 στο πρώτο ημίχρονο) και ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης με 126-120 επί των Γιούτα Τζαζ. 

Η ομάδα του Μεγάλου Μήλου είχε επίσης τον Τζούλιους Ραντλ με 31 πόντους σε πολύ καλή βραδιά και οι δυο τους οδηγούν την ομάδα στα play off. Οι Νικς με ρεκόρ 31-27 δεν αισθάνονται άνετα, αλλά βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον. 

Πλέον, έχουν μαζί τους και τον Τζος Χαρτ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του και ειχε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα ερχόμενος από τον πάγκο και μένοντας στο παρκέ για 26 λεπτά. Ο τέως παίκτης των Μπλέιζερς, είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και οι Νικς πλέον έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ανεβάσουν (λίγο) τον πήχη. 

Για τους Τζαζ ο All-Star -για πρώτη φορά στην καριέρα του- Λάουρι Μάρκανεν είχε 29 πόντους, ο Τζόρνταν Κλάρκσον πρόσθεσε 24 και ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με 23 πόντους. 

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος ανήκει στη Γιούτα μετά την τριπλή ανταλλαγή που έγινε με τους Λέικερς και τους Τιμπεργουλβς, δεν αγωνίστηκε και δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί με τους Τζαζ ποτέ! Συζητά το ενδεχόμενο του buy out και πολλοί (ειδικά οι Κλίπερς και οι Χιτ) περιμένουν τα νέα…

Κλίβελαντ - Σικάγο: 97-89

Έκτη σερί νίκη για τους Καβς με τον Μίτσελ να κάνει πάταγο!

Με κυριαρχική εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι Καβαλίερς νίκησαν με 97-89 τους Σικάγο Μπουλς και συνεχίζουν με σοβαρότητα να ανεβάζουν το επίπεδο στην Ανατολική περιφέρεια. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη τους. Ο Μίτσελ τελείωσε το ματς με 29 πόντους, τους 19 εκ των οποίων τους σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Το εντυπωσιακό ήταν πως πρόσθεσε στην στατιστική του και 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 μπλοκ.

Ατλάντα - Σαν Αντόνιο: 125-106

Χωρίς κόπο οι Χοκς, 12η σερί ήττα για τους Σπερς

Ο Τρέι Γιανγκ είχε 24 πόντους, αλλά κυρίως προσέφερε 17 ασίστ (ρεκόρ σεζόν) και με αυτά τα... νούμερα οδήγησε τους Χοκς σε εύκολη νίκη επί των Σπερς με 125-106 στην Ατλάντα. 

Στο πλευρό του στάθηκε ο ΝτιΑντρέ Χάντερ με 24 πόντους, ενώ για το Σαν Αντόνιο που έχασε για δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι (!) ο Κέλντον Τζόνσον έμεινε όρθιος με 25 πόντους.