Δεν ήταν γραφτό οι Νετς να νικήσουν τους Σίξερς (vids)
i

Τζόελ Εμπίντ, Νικ Κλάξτον / @ photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Δεν ήταν γραφτό οι Νετς να νικήσουν τους Σίξερς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:19 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 06:53 - 12.02.2023

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά ο χρόνος τον νίκησε και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, με τον Τζόελ Εμπίντ να σαρώνει τους Νετς στο πέρασμά του, έφυγαν νικητές με 101-98 από το Μπρούκλιν.

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι ευστόχησε με την εκπνοή του χρόνου. Άλλά λίγα… μιλισεκόντ μετά από αυτήν. Οι Νετς είχαν 0,9 του δευτερολέπτου για μία τελευταία επίθεση και οι Σίξερς είχαν το προβάδισμα με 101-98. Έψαχναν ένα τρίποντο για να ισοφαρίσουν δηλαδή και ο Ντίνγουιντι πήρε την πρωτοβουλία και εκτέλεσε απευθείας από την κορυφή. 

Η μπάλα κατέληξε στον προορισμό της και για αρχή το Μπρούκλιν πανηγύρισε το buzzer beater και την ισοφάριση. Τελικά, όμως το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο, οι διαιτητές έλεγξαν την οριακή φάση στο video, αντιλήφθηκαν ποιό είναι το σωστό.

Έτσι, ο Ντίνγουιντι δεν ήταν ο ήρωας της τελευταία στιγμής και οι Σίξερς πήραν εκτός έδρας νίκη με 101-98, με τον Τζόελ Εμπίντ να έχει 37 πόντους, 13 ριμπάουντ και κανέναν να μην μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιθετικές του αποφάσεις.

Ο Τζέιμς Χάρντεν πρόσθεσε 29 πόντους στην επιστροφή του για πρώτη φορά στο Barclays Center ως παίκτης της Φιλαδέλφεια. Ουσιαστικά οι δυο τους χάλασαν τη… νέα εικόνα των Μπρούκλιν Νετς, με τους οποίους έκαναν το ντεμπούτο τους και οι Μάικαλ Μπρίτζες (23 πόντους) και Κάμερον Τζόνσον (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Δηλαδή τα ανταλλάγματα που πρόσφεραν οι Φοίνιξ Σανς για να αποκτήσουν τον Κέβιν Ντουράντ.