Στον... αέρα η τριπλή ανταλλαγή που έστειλε τον Πέιτον πίσω στο Γκόλντεν Στέιτ

Γκάρι Πέιτον

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Στον... αέρα η τριπλή ανταλλαγή που έστειλε τον Πέιτον πίσω στο Γκόλντεν Στέιτ

Γιώργος Γαβριλάκης 11:53 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 11.02.2023

Οι Μπλέιζερς, Χοκς και Πίστονς περιμένουν τις εξελίξεις που προέκυψαν με τον τραυματισμό του Γκάρι Πέιτον και η πιθανότητα να ακυρωθεί το trade είναι υπαρκτή. Ο Τζέιμς Ουάισμαν και ο Σαντίκ Μπέι περιμένουν με αγωνία τα νεότερα...

Την ώρα που ο Τζέιμς Ουάισμαν ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο Ντιτρόιτ κι ενώ ο Σαντίκ Μπέι έβαζε... πλώρη για την Ατλάντα έπειτα από την τριπλή ανταλλαγή που επανάφερε τον Γκάρι Πέιτον (μετά από έξι μήνες) στο ρόστερ των Ουόριορς, ο τραυματισμός του τελευταίου αναστατώνει τις ομάδες. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το The Athletic η ανταλλαγή δεν αποκλείεται να ακυρωθεί! Ο Πέιτον στις ιατρικές εξετάσεις που ολοκληρώνουν την διαδικασία μετακίνησης των αθλητών, εμφάνισε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς του. Στο σημείο δηλαδή, που είχε κάνει χειρουργική επέμβαση το καλοκαίρι και είχε χάσει τα πρώτα 35 παιχνίδια των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

Ο 30χρονος, γιος του θρύλου των Σιάτλ Σούπερ Σόνικς, (επίσης) Γκάρι Πέιτον, ο οποίος πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Ουόριορς πριν υπογράψει στους Μπλέιζερς, έχει επιστρέψει στη δράση και μάλιστα από τις 18 Ιανουαρίου έχει αγωνιστεί κανονικά σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας από το Όρεγκον -πλην ενός. 

Την τελευταία φορά που οι Μπλέιζερς αγωνίστηκαν και νίκησαν τους Ουόριορς (όλως τυχαίως) ο Πέιτον έπαιξε βασικός και έμεινε στο γήπεδο 22 λεπτά προσφέροντας 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Θεωρητικά φάνηκε να μην έχει κανένα πρόβλημα, αλλά οι εξετάσεις είχαν διαφορετική άποψη. 

Η εξέλιξη αναστατώνει τις ομάδες, καθώς οι πρωταθλητές είχαν ενθουσιαστεί με την επιστροφή του χαρισματικού αμυντικού, ενώ το Ντιτρόιτ είχε αποφασίσει να δώσει ευκαιρία στον Ουάισμαν ακόμα και ως μέλος της πρώτης πεντάδας των Πίστονς. Ταυτόχρονα για τους Χοκς η προσθήκη του Σαντίκ Μπέι ήταν μεγάλη αναβάθμιση στο ταλέντο τους και όλοι πλέον περιμένουν τις εξελίξεις.