Νέο πλήγμα για τη Ζαλγκίρις - Τρεις εβδομάδες εκτός ο Τέιλορ
i

Zalgiris.it

Νέο πλήγμα για τη Ζαλγκίρις - Τρεις εβδομάδες εκτός ο Τέιλορ

Sportal newsroom 16:17 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 23.01.2023

Ο Αϊζάια Τέιλορ πήγε στο Κάουνας προκειμένου να αντικαταστήσει τον Έβανς, όμως τραυματίστηκε στο παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στη Γουλβς.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα της Ζαλγκίρις. Η ομάδα της Λιθουανίας μπορεί να νίκησε την Γουλβς στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς τους για το κύπελλο Λιθουανίας και να πήρε την πρόκριση, όμως το πλήρωσε με έναν παίκτη της!

Ο Αϊζάια Τέιλορ υπέγραψε στους Λιθουανούς προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κίναν Έβανς, όμως μπαίνει κι αυτός στα... πιτς! O Αμερικάνος γκαρντ αποδεσμεύτηκε από την Εφές και υπέγραψε μέσα σε λίγες ώρες με την ομάδα του Κάουνας, προκειμένου να την ενισχύσει στην προσπάθειά της να διεκδικήσει μια θέση στο Final Four, στο οποίο είναι οικοδέσποινα. 

Ωστόσο το ξεκίνημά του ήταν επεισοδιακό, αφού το βράδυ της Κυριακής, 22/1 στην τρίτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα, ο παίκτης τραυματίστηκε ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του. 

Ένα λεπτό και πενήντα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, ο Τέιλορ προσπάθησε να επιτεθεί κατά μέτωπο, όμως ξαφνικά έπεσε κάτω και έπιασε τον δεξί του δικέφαλο. Σύμφωνα με την ομάδα του ο Αμερικάνος έχει θλάση στον δικέφαλο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Τέιλορ θα χάσει σίγουρα τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης 26/1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ούτε στην διαβολοβδομάδα που ακολουθεί, εκεί όπου οι Λιθουανοί θα τεθούν αντιμέτωποι με την Εφές και την Παρτιζάν.