Νέος τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό ο Μπετσίροβιτς

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς

i

©Intime

Νέος τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό ο Μπετσίροβιτς

Πάρης Τσελεπίδης • 21:56 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η θέση του αθλητικού διευθυντή από τον Σάνι Μπετσίροβιτς.

Το τυπικό μέρος, η ανακοίνωση και μόνο, φαίνεται να απομένει ώστε ο Σάνι Μπετσίροβιτς και επίσημα να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μία φημολογία που καλά κρατούσε όλο αυτό το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να λαμβάνει σάρκα και οστά. Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Μπετσίροβιτς έκατσε πίσω από την μπασκέτα που είναι δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Από εκείνο το σημείο ο Μπετσίροβιτς παρακολούθησε και έζησε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Με το τρόπο αυτό είχε την ευκαιρία να πάρει και από κόντα μία πρώτη εικόνα της κατάστασης στην ομάδα λίγο πριν αναλάβει δράση.

Ο Μπετσίροβιτς θα είναι αυτός που θα κληθεί να τρέξει τις εξελίξεις για το χτίσιμο του Παναθηναϊκού καταρχήν της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Να έρθει σε συμφωνία με το νέο προπονητή - φαβορί και Νο1 επιλογή είναι πάντα ο Ισπανός Πάμπλο Λάσο - αλλά και τους παίκτες που θα απαρτίζουνε το νέο ρόστερ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι η πρώτη ομάδα της οποίας ο Μπετσίροβιτς θα αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή αλλά η δεύτερη. Κι αυτό γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν σε αυτή της θέση στην Τσεντεβίτα Ολίμπια.