O Xάρντεν χτύπησε τον Ο'Νιλ στο... ευαίσθητο σημείο και αποβλήθηκε (vid)

Τζέιμς Χάρντεν

i

© photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

O Xάρντεν χτύπησε τον Ο'Νιλ στο... ευαίσθητο σημείο και αποβλήθηκε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:52 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 07:54 - 21.04.2023

Η αποβολή του Τζέιμς Χάρντεν στην τρίτη περίοδο για ένα χτύπημα κάτω από τη μέση στον Ρόις Ο'Νιλ οδήγησε τους διαιτητές στην απόφαση της αποβολής του, με τον σταρ των Σίξερς να μην αποδέχεται το «έγκλημά» του.

Θα μπορούσε κάλλιστα η αποβολή του Τζέιμς Χάρντεν να βάλει σε... περιπέτειες τους Σίξερς, αλλά τελικά εμφανίστηκε ο Ταϊρίς Μάξεϊ και εξασφάλισε την τρίτη νίκη της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου όμως, οι Νετς ήταν μπροστά στο σκορ και η Φιλαδέλφεια προσπαθούσε να βρει... πόντους και δυνάμεις για να αποκτήσει το προβάδισμα. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας, ο Χάρντεν κι ενώ ξεκινούσε τις κινήσεις και τις γνωστές του ντρίμπλες για να αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο το χέρι του «προσέκρουσε» στα γεννητικά όργανα του Ρόις Ο'Νιλ. Ο σμολ φόργουορντ των Νετς κατευθείαν... διπλώθηκε. Ο 33χρονος σούπερ σταρ αμέσως αντέδρασε. Θεώρησε ότι δεν του έκανε καν φάουλ, αλλά οι διαιτητές πήγαν να συμβουλευτούν το video για να ελέγξουν τυχόν πρόθεση. 

Τελικά, όχι μόνο τη διάκριναν, αλλά τον απέβαλαν από το παιχνίδι σε μία κάπως... αυστηρή απόφαση που εξόργισε τον Χάρντεν. Μετά το τέλος του παιχνιδιού το μόνο που είχε να πει ήταν πως «ήταν απαράδεκτη απόφαση» και αποχώρησε.