Νίκες για Μπαρτσελόνα και Ζάλγκιρις πριν το μεταξύ τους Game 3 για τα playoffs της Euroleague

Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις συνέχισαν με νίκες στα πρωταθλήματά τους πριν το τρίτο τους παιχνίδι για τα playoffs της Euroleague.

i

Euroleague

Νίκες για Μπαρτσελόνα και Ζάλγκιρις πριν το μεταξύ τους Game 3 για τα playoffs της Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 20:57 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 30.04.2023

Μπαρτσελόνα και Ζάλγκιρις συγκρούονται την Tρίτη 2/5 στο Κάουνας για το game 3 της σειράς τους στα playoffs της Euroleague και πριν την αναμέτρησή τους έκαναν από μια καλή προπόνηση, νικώντας τις Ρεάλ Μπέτις και Νεβέζις αντίστοιχα.

Η Μπαρτσελόνα λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Κάουνας, εκεί όπου θα προσπαθήσει να πάρει την τρίτη νίκη που θα της δώσει εισιτήριο για το Final 4 της Euroleague, επιβλήθηκε της Ρεάλ Μπέτις εκτός έδρας με σκορ 85-77.

Οι Καταλανοί καθάρισαν εύκολα τον αγώνα, από την πρώτη κιόλας περίοδο, όταν και προηγήθηκαν με σκορ 28-10. Οι γηπεδούχοι ήταν ανήμποροι να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Καταλανών, οι οποίοι στο ημίχρονο είχαν διαφορά 19 πόντων (28-47).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπέτις επιχείρησε να επιστρέψει στον αγώνα, μείωσε τη διαφορά στο 30 στο -10, όμως πλέον ήταν αργά αφού όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Το τελικό 77-85 ήρθε εξαιτίας της χαλάρωσης που επέδειξαν οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους, αφού όπως σας γράψαμε παραπάνω ακολουθεί ο αγώνας με τη Ζάλγκιρις στη Λιθουανία.

Την ίδια ώρα η Ζάλγκιρις υποδεχόταν τη Νεβέζις, την οποία νίκησε με σκορ 95-89 στο Κάουνας. οι γηπεδούχοι είχαν μικρό προβάδισμα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο συντηρούσαν χωρίς δυσκολία. Η πρώτη περίοδος τους βρήκε στο +4 (27-23), ενώ στο ημίχρονο η ομάδα του Κάουνας πήρε διαφορά 5 πόντων (53-48).

Η Ζάλγκιρις έκανε μια μικρή συντήρηση και δεν ανέβασε στροφές ενόψει «Μπάρτσα». Το 79-73 του 30' δεν της έδινε ασφάλεια, όμως τελικά όλα πήγαν καλά και πήρε τη νίκη με το 95-89!