Τσους Ματέο για Γιαμπουσέλε: «Είναι καταδικαστέο, αλλά δεν θα το συζητάμε όλη μέρα»

Γκερσόν Γιαμπουσέλε

i

© Intime

Τσους Ματέο για Γιαμπουσέλε: «Είναι καταδικαστέο, αλλά δεν θα το συζητάμε όλη μέρα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:54 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 30.04.2023

Ο Τσους Ματέο μίλησε για την απόφασή του να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σαραγόσα.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε έπαιξε κανονικά στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης (νίκη της Ρεάλ), δίχως να τιμωρηθεί από την ομάδα του για την λαβή στον Ντάντε Έξουμ μένοντας μάλιστα στο παρκέ για 35' και έχοντας 4 πόντους και 4 κλεψίματα.

Ο Τσους Ματέο ρωτήθηκε για το θέμα, με τον κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης να καταδικάζει ξανά το γεγονός, αλλά να τονίζει ότι «δεν θα το συζητάμε όλη μέρα».

«Δεν είχα σκοπό να δώσω τόσο χρόνο συμμετοχής στον Γιαμπουσέλε και τον Ντεκ (σ.σ. ο Αργεντινός έπαιξε 32'). Έχουμε καταδικάσει ό,τι συνέβη την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδό μας. Αυτό που συνέβη είναι απολύτως καταδικαστέο, αλλά δεν πρόκειται να το συζητάμε όλη μέρα. Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ και να μην ξαναδώσουμε αυτή την εικόνα. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ.

Θυμίζουμε πως ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε δέχθηκε ποινή 5 αγωνιστικών από την Euroleague, ενώ 1 αγωνιστική επιβλήθηκε στον Γκάμπριελ Ντεκ.